Pangiriman kembang seger kang cepet in Jerman. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Berlin lan 96 kuta ing Jerman

Mantenan neng Jerman ora mesti ana prawan kembang utawa karangan kembang, nanging mantene isih nggawe mahkota kembang tradisional sing kondang kanggo para prawan Bavaria. Sajerone wulan Oktober lan November, kuta Jerman Lahr kebek karo ewon kembang krisan padang sing lagi mekar. Ing Dina Santo, wong Jerman menehi kahormatan marang tekane dina iku karo nggawa hadiah kembang neng kuburan. Ibu kota Berlin kondang amarga Tembok Berlin, lan wong Jerman lan wong asing ndeleh karangan lan rangkaian kembang kanggo ngurmati sing mati neng tembok iku. Kembang nasional Jerman iku kembang cornflower biru utawa kancing bujangan lan kerep dipasang neng bolongan benike wong bujangan Jerman. Festival musim gugur dadi wektu sing pas digae ndelok prawan Bavaria nggawe mahkota kembang werna-werni neng rambute. Para tamu lan pengunjung uga ditantang kon masang karangan kembang sing digae saka kembang-kembang asli Jerman.

Buket Misuwur ing Jerman


Tentrem

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

Tau Setya

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

Ngungkapke Trisno

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

Ikatan Katresnan

Ikatan Katresnan

9 Mawar

    
Ngedap-ngedapi

Ngedap-ngedapi

Mawar

Tabah

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

Trisno sing Isinan

Trisno sing Isinan

12 Mawar

Kekuwatan

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

    
Apik

Apik

Buket 6 mawar lan aster

Kajogo

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Ayu Tenan

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

Aku Leren Dhisik

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

    
Kasombongan

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Guyonan

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Serenade

Serenade

Anggrek

Pasrah

Pasrah

24 Mawar

    

Tawaran Khusus: Misterius

Ora ana sing nyatakne "Aku Trisna Sliramu" sing luwih semangat kaya mawar abang. Mawar iku elegan lan romantis, lan cara kang cocok kanggo nggawe wanita rumangsa spesial. Mawar wis suwe diregani ing akeh budaya, lan ana sing percaya yen hadiah mawar abang iku nyatakne trisna sejati kang abadi. Kanggo sikap sing romantis ing Dina Valentine, utawa kanggo wektu khusus, wenehana deweke hadiah sak lusin mawar abang kang indah. Buket iki kondang ing Berlin  Frankfurt am Main  Hamburg  Köln  München, nanging isa dikirimne ing kuta-kuta gedhe ngendi wae. Ditambahi vas kang indah kanggo sak lusin mawar iku supaya gampang dideleh lan disiram.
Informasi