Pangiriman kembang seger kang cepet in Jerman. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Berlin lan 96 kuta ing Jerman

Mantenan neng Jerman ora mesti ana prawan kembang utawa karangan kembang, nanging mantene isih nggawe mahkota kembang tradisional sing kondang kanggo para prawan Bavaria. Sajerone wulan Oktober lan November, kuta Jerman Lahr kebek karo ewon kembang krisan padang sing lagi mekar. Ing Dina Santo, wong Jerman menehi kahormatan marang tekane dina iku karo nggawa hadiah kembang neng kuburan. Ibu kota Berlin kondang amarga Tembok Berlin, lan wong Jerman lan wong asing ndeleh karangan lan rangkaian kembang kanggo ngurmati sing mati neng tembok iku. Kembang nasional Jerman iku kembang cornflower biru utawa kancing bujangan lan kerep dipasang neng bolongan benike wong bujangan Jerman. Festival musim gugur dadi wektu sing pas digae ndelok prawan Bavaria nggawe mahkota kembang werna-werni neng rambute. Para tamu lan pengunjung uga ditantang kon masang karangan kembang sing digae saka kembang-kembang asli Jerman.

Buket Misuwur ing Jerman


Ikatan Katresnan

Ikatan Katresnan

9 Mawar

Trisno Sing Ditinggalke

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

Agung

Agung

12 Mawar lan lili

   
Trisno Rahasia

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

Katresnan Sing Awet

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

Apik Tenan

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

   
Ngedap-ngedapi

Ngedap-ngedapi

Mawar

Ndelok Sing Cepet

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

Tentrem

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

   
Agung

Agung

Anyelir, mawar

Bungah

Bungah

Gerbera, mawar, lili

Sabar

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

   
Lembut

Lembut

Mawar lan gypsophila

Andhap Asor

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

Wong Enom

Wong Enom

Mawar lan anyelir

   
Tansah Bebarengan

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Watek

Watek

Mawar, gypsophila

Aku Nyekel Sliramu

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

   

Tawaran Khusus: Misterius

Ora ana sing nyatakne "Aku Trisna Sliramu" sing luwih semangat kaya mawar abang. Mawar iku elegan lan romantis, lan cara kang cocok kanggo nggawe wanita rumangsa spesial. Mawar wis suwe diregani ing akeh budaya, lan ana sing percaya yen hadiah mawar abang iku nyatakne trisna sejati kang abadi. Kanggo sikap sing romantis ing Dina Valentine, utawa kanggo wektu khusus, wenehana deweke hadiah sak lusin mawar abang kang indah. Buket iki kondang ing Berlin  Frankfurt am Main  Hamburg  Köln  München, nanging isa dikirimne ing kuta-kuta gedhe ngendi wae. Ditambahi vas kang indah kanggo sak lusin mawar iku supaya gampang dideleh lan disiram.
Informasi