Pangiriman kembang seger kang cepet in Jerman. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Berlin lan 96 kuta ing Jerman

Mantenan neng Jerman ora mesti ana prawan kembang utawa karangan kembang, nanging mantene isih nggawe mahkota kembang tradisional sing kondang kanggo para prawan Bavaria. Sajerone wulan Oktober lan November, kuta Jerman Lahr kebek karo ewon kembang krisan padang sing lagi mekar. Ing Dina Santo, wong Jerman menehi kahormatan marang tekane dina iku karo nggawa hadiah kembang neng kuburan. Ibu kota Berlin kondang amarga Tembok Berlin, lan wong Jerman lan wong asing ndeleh karangan lan rangkaian kembang kanggo ngurmati sing mati neng tembok iku. Kembang nasional Jerman iku kembang cornflower biru utawa kancing bujangan lan kerep dipasang neng bolongan benike wong bujangan Jerman. Festival musim gugur dadi wektu sing pas digae ndelok prawan Bavaria nggawe mahkota kembang werna-werni neng rambute. Para tamu lan pengunjung uga ditantang kon masang karangan kembang sing digae saka kembang-kembang asli Jerman.

Buket Misuwur ing Jerman


Trisno Sing Mbebayani

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Kasempurnan

Kasempurnan

24 Mawar

Apik Banget

Apik Banget

Lili lan mawar

Kelanggengan

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

    
Roso Anget

Roso Anget

Lili lan mawar

Bangga

Bangga

12 Mawar

Pantes

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Wenehono Aku Eseman

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

    
Kekuwatan

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

Nyawiji

Nyawiji

24 mawar

Minggat Karo Aku

Minggat Karo Aku

Mawar

Tau Setya

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

    
Pikiran Swargo

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

Wanito Ayu

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

Apik

Apik

Buket 6 mawar lan aster

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

    

Tawaran Khusus: Misterius

Ora ana sing nyatakne "Aku Trisna Sliramu" sing luwih semangat kaya mawar abang. Mawar iku elegan lan romantis, lan cara kang cocok kanggo nggawe wanita rumangsa spesial. Mawar wis suwe diregani ing akeh budaya, lan ana sing percaya yen hadiah mawar abang iku nyatakne trisna sejati kang abadi. Kanggo sikap sing romantis ing Dina Valentine, utawa kanggo wektu khusus, wenehana deweke hadiah sak lusin mawar abang kang indah. Buket iki kondang ing Berlin  Frankfurt am Main  Hamburg  Köln  München, nanging isa dikirimne ing kuta-kuta gedhe ngendi wae. Ditambahi vas kang indah kanggo sak lusin mawar iku supaya gampang dideleh lan disiram.
Informasi