Pangiriman kembang seger kang cepet in Jerman. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Berlin lan 96 kuta ing Jerman

Mantenan neng Jerman ora mesti ana prawan kembang utawa karangan kembang, nanging mantene isih nggawe mahkota kembang tradisional sing kondang kanggo para prawan Bavaria. Sajerone wulan Oktober lan November, kuta Jerman Lahr kebek karo ewon kembang krisan padang sing lagi mekar. Ing Dina Santo, wong Jerman menehi kahormatan marang tekane dina iku karo nggawa hadiah kembang neng kuburan. Ibu kota Berlin kondang amarga Tembok Berlin, lan wong Jerman lan wong asing ndeleh karangan lan rangkaian kembang kanggo ngurmati sing mati neng tembok iku. Kembang nasional Jerman iku kembang cornflower biru utawa kancing bujangan lan kerep dipasang neng bolongan benike wong bujangan Jerman. Festival musim gugur dadi wektu sing pas digae ndelok prawan Bavaria nggawe mahkota kembang werna-werni neng rambute. Para tamu lan pengunjung uga ditantang kon masang karangan kembang sing digae saka kembang-kembang asli Jerman.

Buket Misuwur ing Jerman


Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Mawar

Aku Dhuwekmu

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

Maturnuwun

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

    
Serenade

Serenade

Anggrek

Katresnan Sing Awet

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

Tabah

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

Wanito Sing Nyenengake

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

    
Ayu

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Pangayoman

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Trisno Ora Kebales

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

Trisno Marang Alam

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

    
Trisnane Wanito

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

Lembut

Lembut

Mawar lan gypsophila

Minggat Karo Aku

Minggat Karo Aku

Mawar

Panariman

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

    

Tawaran Khusus: Misterius

Ora ana sing nyatakne "Aku Trisna Sliramu" sing luwih semangat kaya mawar abang. Mawar iku elegan lan romantis, lan cara kang cocok kanggo nggawe wanita rumangsa spesial. Mawar wis suwe diregani ing akeh budaya, lan ana sing percaya yen hadiah mawar abang iku nyatakne trisna sejati kang abadi. Kanggo sikap sing romantis ing Dina Valentine, utawa kanggo wektu khusus, wenehana deweke hadiah sak lusin mawar abang kang indah. Buket iki kondang ing Berlin  Frankfurt am Main  Hamburg  Köln  München, nanging isa dikirimne ing kuta-kuta gedhe ngendi wae. Ditambahi vas kang indah kanggo sak lusin mawar iku supaya gampang dideleh lan disiram.
Informasi