Berlin Pangiriman Kembang

Berlin yaiku ibukutha Jerman lan kutha sing duwe sejarah iki uga omah kanggo saperangan tanduran. Kanggo ngrayakake rasa tresna warga marang kembang, dheweke biasane padha nandur saperangan jinis ing kebone. Kembang kasebut kalebu anggrek, mawar lan lili. Mangsa semi semak mawar Sharon padha mekrok, bareng karo anemon lan aster.
Salam
USD 107.50

Salam

24 Mawar

Mikirne Awake Dhewe
USD 76.79

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Godha
USD 76.79

Godha

Mawar, lili lan gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Inspirasi
USD 121.46

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

Utomo
USD 107.50

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

Katresnan Sing Awet
USD 107.50

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Arep-arep
USD 76.79

Arep-arep

Gerbera

Trisno Marang Alam
USD 107.50

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

Melodik
USD 107.50

Melodik

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kelanggengan
USD 76.79

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Pikiran Swargo
USD 121.46

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

Pantes
USD 87.26

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Saklawase
USD 76.79

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

Ngaku Trisno
USD 76.79

Ngaku Trisno

Mawar

Kaendahan sing Apik Banget
USD 76.79

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ngapusi
USD 76.79

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Nutup Janji
USD 87.26

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

Lembut
USD 76.79

Lembut

Lili lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)