Bochum Pangiriman Kembang

Bochum, sing akeh musium, gréja, lan kuil-kuil, juga pusate Universitas Ruhr lan kebon botanine. Hiburan populer, ana akeh banget koleksi kembang asli dan impor. The Chinese Garden iku utamané populèr, karo melati, lili, anggrek lan kembang lotus diantara pergola lan patung Buddha. Taman umum pertama ing kutha isih dadi etalase lan taman tradisional Inggris kebak mawar floribunda, hibrida lan teh mawar saliyane Azalea klasik. Warga seneng akeh dahlia, krisan, gladioli lan anyelir. tambahane iku, pas musim semi ndadekke metu Edelweiss alus lan tulip.
Tirisnanono Aku Luwih Gedhe
USD 75.72

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

Trisno Sing Mbebayani
USD 119.77

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Royalti
USD 86.04

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Marang Alam
USD 106.01

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

Kasenengan Rahasia
USD 119.77

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

Bangga
USD 75.72

Bangga

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kasempurnan
USD 106.01

Kasempurnan

24 Mawar

Tau Setya
USD 86.04

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

Trisno Tenan
USD 75.72

Trisno Tenan

Mawar lan heather

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Maturnuwun
USD 119.77

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

Asli
USD 106.01

Asli

12 Lili

Pikiran Swargo
USD 119.77

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Wanito Ayu
USD 75.72

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

Kepinginan
USD 106.01

Kepinginan

Mawar lan anggrek

Apik
USD 75.72

Apik

Buket 6 mawar lan aster

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Mergo Ndeleng Kapisan
USD 119.77

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

Urip Sing Nyenengake
USD 86.04

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

Teguh
USD 86.04

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top