Bochum-Hordel Pangiriman Kembang

Sanadyan Hordel, panggon Bochum, ora duwe kebon botani dhewe, iku isih pamer kembang sing padha umum tuwuh ing tengah kutha, juga sawetara khusus kanggo ing kelurahan. Ing kembang sing umumé ditentokaké déning musim, karo Edelweiss sing dadi awal saka berakhire musim dingin, sawisé pungkasan musim. Kembang lonceng lan ckrokus ngiring dening tulip ing pungkasan musim semi, menehi cara kanggo kembang telekan, aster lan kembang loceng ing musim panas. Kembang diwenehi minangka ganjaran, lan asring teka saka Taman pribadi. Mawar rambat punika ngarsane umum, juga wewangian Lavender, lan Kelompok pribadi koyone seneng hollyhocks lan delphinium utowo kembang dolpin.
Nyawiji
USD 105.45

Nyawiji

24 mawar

Pengarep-arep
USD 75.32

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

Urip Iku Endah
USD 119.14

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Mugo-mugo Kasil
USD 75.32

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

Katresnan
USD 85.59

Katresnan

12 Mawar

Nyenengake
USD 75.32

Nyenengake

Anyelir, mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ayu Tenan
USD 75.32

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

Tansah Sehat
USD 85.59

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

Panariman
USD 75.32

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ramah
USD 105.45

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

Kamewahan
USD 75.32

Kamewahan

Mawar lan lili

Tansah Bebarengan
USD 85.59

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Aku Nyekel Sliramu
USD 75.32

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

Pasrah
USD 119.14

Pasrah

24 Mawar

Seksi
USD 106.13

Seksi

Lili, mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Maturnuwun
USD 119.14

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

Trisno Sing Tanggung Jawab
USD 75.32

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

Ora iso lali
USD 75.32

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)