Bochum-Hordel Pangiriman Kembang

Sanadyan Hordel, panggon Bochum, ora duwe kebon botani dhewe, iku isih pamer kembang sing padha umum tuwuh ing tengah kutha, juga sawetara khusus kanggo ing kelurahan. Ing kembang sing umumé ditentokaké déning musim, karo Edelweiss sing dadi awal saka berakhire musim dingin, sawisé pungkasan musim. Kembang lonceng lan ckrokus ngiring dening tulip ing pungkasan musim semi, menehi cara kanggo kembang telekan, aster lan kembang loceng ing musim panas. Kembang diwenehi minangka ganjaran, lan asring teka saka Taman pribadi. Mawar rambat punika ngarsane umum, juga wewangian Lavender, lan Kelompok pribadi koyone seneng hollyhocks lan delphinium utowo kembang dolpin.
Nyawiji
USD 107.64

Nyawiji

24 mawar

Pengarep-arep
USD 76.88

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

Urip Iku Endah
USD 121.62

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Mugo-mugo Kasil
USD 76.88

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

Katresnan
USD 87.37

Katresnan

12 Mawar

Nyenengake
USD 76.88

Nyenengake

Anyelir, mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ayu Tenan
USD 76.88

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

Tansah Sehat
USD 87.37

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

Panariman
USD 76.88

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ramah
USD 107.64

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

Kamewahan
USD 76.88

Kamewahan

Mawar lan lili

Tansah Bebarengan
USD 87.37

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Aku Nyekel Sliramu
USD 76.88

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

Pasrah
USD 121.62

Pasrah

24 Mawar

Seksi
USD 108.34

Seksi

Lili, mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Maturnuwun
USD 121.62

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

Trisno Sing Tanggung Jawab
USD 76.88

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

Ora iso lali
USD 76.88

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top