Bremen Pangiriman Kembang

Bremen kui dadi tuan rumahe kanggo akeh musium lan tanduran kembang dalam jumlah sing okeh ning Kebon umum lan pribadi. Kebon botani sing terkenal iku Park Bremen. Mameri 550 jenis luwih lan 2500 varietias saka Azalea, karo sawetara saka alang-alang sepuh, iso nganti 12 meter. Ana uga mawar, daisy, macem-macem lili lan Edelweiss, sing ngetoke lagi musim semi. Tambahane uwit lan tanduran alas, Azalea dadi taneman asline kutho iki, lan siji sok-sok bisa ndeleng putih, Jambon lan anthurium abang diantara ijoane.
Joyo
USD 76.71

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

Kaendahan Abadi
USD 76.71

Kaendahan Abadi

Mawar

Dewekan
USD 107.40

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Apik Tenan
USD 76.71

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Nutup Janji
USD 87.17

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

Godha
USD 76.71

Godha

Mawar, lili lan gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Katresnan Sing Awet
USD 107.40

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

Bangga
USD 76.71

Bangga

12 Mawar

Puas
USD 121.34

Puas

Anggrek lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Enak
USD 121.34

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

Melodik
USD 107.40

Melodik

24 Mawar

Joyo
USD 76.71

Joyo

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Minggat Karo Aku
USD 76.71

Minggat Karo Aku

Mawar

Kajogo
USD 87.17

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Seksi
USD 108.09

Seksi

Lili, mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Enom
USD 76.71

Enom

Lili lan mawar

Hadiah Amargo Apik Budine
USD 138.08

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

Pikiran Swargo
USD 121.34

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)