Dresden Pangiriman Kembang

Sanadyan terkenal kanggo museum lan arsitektur, Dresden juga wis akeh Kebon sing dikenal. Kebon botani duwe akeh anggrek eksotis, nanasnasan, lili lan pisangpisangan. Ing kebon binatang Dresden, langkung 2.000 kéwan, juga terhampar kembang telekan kanggo pameran. Kutha iki kebak akeh macem-macem jenis mawar, utamané mawar rambat sing wangi. Taman mawar paling kacathet punika ing kastil Pillnitz, sing dadi pusate diantrekake karo mawar abang campur karo kembang mulut naga, begonia, violet lan salvia. Taman populer liyane Grober Garten, ono patung marmer putih diubengi dening kana, mawar, aster lan krisan.
Kaendahan Spiritual
USD 120.66

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

Minggat Karo Aku
USD 76.28

Minggat Karo Aku

Mawar

Maturnuwun
USD 120.66

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Melodik
USD 106.80

Melodik

24 Mawar

Maturnuwun Gelem Kekancan
USD 86.68

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

Wong Enom
USD 76.28

Wong Enom

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Serenade
USD 120.66

Serenade

Anggrek

Antusias
USD 76.28

Antusias

Mawar

Aku Dhuwekmu
USD 86.68

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Enom
USD 76.28

Enom

Lili lan mawar

Abadi
USD 106.80

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

Panariman
USD 76.28

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Godaan
USD 120.66

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila

Joyo
USD 76.28

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

Andhap Asor
USD 76.28

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ndelok Sing Cepet
USD 120.66

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

Hadiah Amargo Apik Budine
USD 137.31

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu
USD 120.66

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top