Essen Pangiriman Kembang

Dumunung ing antarané kali Ruhr lan Kanal Rhine-Herne, kutha Essen iku sawijining kutha merekah ing musim semi lan musim panas. Preduli saka musim, sampeyan bisa tansah golek kembang ing Grugapark, kebon botani ing kutha. Kanthi akeh Kebon lan omah tanduran, ana variétas tanduran saking jagad. Kebon Alpine ngetoke dalan sing terang, ing musim dingin lan krokus, tulip lan Edelweiss ing musim semi. Ing omah tanduran duwe macem-macem cacti, Uwit bonsai lan nampilaken lili, Waru lan nanas-nanasan. Tukang kebon saka Westphalian nduwe bunga matahari sing guedhe tur apik, lan Azalea lan taman mawar, kaendahan kembang sing dadi kembang andalan.
Kajogo
USD 86.22

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Ngaku Trisno
USD 75.87

Ngaku Trisno

Mawar

Urip Iku Endah
USD 120.02

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Joyo
USD 75.87

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

Dewekan
USD 106.22

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

Wicaksono
USD 75.87

Wicaksono

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tentrem
USD 75.87

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

Rujuk
USD 120.02

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

Ngapusi
USD 75.87

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Guyonan
USD 86.22

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Prasojo Sing Endah
USD 75.87

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

Godaan
USD 120.02

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Lembut
USD 75.87

Lembut

Mawar lan gypsophila

Ngedap-ngedapi
USD 75.87

Ngedap-ngedapi

Mawar

Maturnuwun
USD 120.02

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Endah
USD 75.87

Trisno Sing Endah

12 Mawar

Memori Sing Nyenengake
USD 75.87

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Kebecikan
USD 75.87

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top