Hamburg Pangiriman Kembang

Amarga Hamburg duwe pelabuhan paling gedhe ing Eropa, para warga duwe akses menyang macem-macem jinis kembang asli lan impor. Mlati, teratai lan anggrek digawa lewat pelabuhan. Uga ana heliconia oranye lan abang thukul ing omah-omah kaca. Kembang peony dadi favorit liya ing taman lan padha mekrok kanthi subur ing mangsa semi.
Kamewahan
USD 111.96

Kamewahan

Mawar lan lili

Wicaksono
USD 111.96

Wicaksono

Mawar lan anyelir

Godaan
USD 177.10

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Abadi
USD 156.75

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

Wanito Ayu
USD 111.96

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

Apik-apik
USD 111.96

Apik-apik

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kebecikan Sempurno
USD 111.96

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

Ngungkapke Trisno
USD 177.10

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

Antusias
USD 111.96

Antusias

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Perawatan Ibu
USD 156.75

Perawatan Ibu

6 Mawar, anggrek lan anyelir

Kaendahan Sing Ora Disadari
USD 127.23

Kaendahan Sing Ora Disadari

Lili, anyelir, mawar lan gerbera

Trisno sing Isinan
USD 111.96

Trisno sing Isinan

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Roso Anget
USD 127.23

Roso Anget

Lili lan mawar

Urip Iku Endah
USD 177.10

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

Kesan Sing Awet
USD 177.10

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Andhap Asor
USD 111.96

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

Bungah
USD 111.96

Bungah

Gerbera, mawar, lili

Mesem
USD 111.96

Mesem

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top