Hamburg Pangiriman Kembang

Amarga Hamburg duwe pelabuhan paling gedhe ing Eropa, para warga duwe akses menyang macem-macem jinis kembang asli lan impor. Mlati, teratai lan anggrek digawa lewat pelabuhan. Uga ana heliconia oranye lan abang thukul ing omah-omah kaca. Kembang peony dadi favorit liya ing taman lan padha mekrok kanthi subur ing mangsa semi.
Teguh
USD 86.52

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

Ambung
USD 106.60

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

Ngedap-ngedapi
USD 76.14

Ngedap-ngedapi

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Urip Sing Nyenengake
USD 86.52

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

Pesona Diwoso
USD 76.14

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Bungah
USD 76.14

Bungah

Gerbera, mawar, lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Asing
USD 76.14

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

Antusias
USD 76.14

Antusias

Mawar

Seksi
USD 107.29

Seksi

Lili, mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Godha
USD 120.44

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Ayu Tenan
USD 76.14

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

Kaendahan Sing Ora Disadari
USD 86.52

Kaendahan Sing Ora Disadari

Lili, anyelir, mawar lan gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Memori Sing Nyenengake
USD 76.14

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Trisno Sing Ditinggalke
USD 120.44

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

Kabingungan
USD 120.44

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Andhap Asor
USD 76.14

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

Mikirne Awake Dhewe
USD 76.14

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Utomo
USD 106.60

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)