Hannover Pangiriman Kembang

Ing kutha sajarah Hannover dadi pusate taman sing apik, taman Herrenhausen, warisan saka mantan raja kuthane. Napak tilas saka abad ka-17, padha ana sawijining saka airmancur paling inggil ing Eropa, nanging tamane dadi pusat perhatiane. Taman kuwi isine pager urip ijo lan akeh kembang telekan, daisi, anyelir, mawar karo tulip. Berggarten punika aslinipun kebon sayur, nanging saiki yo ono murbei karo tetanduran sing radi eksotis. Ana sing malah alas tropis kanthi anggrek, nanasnasan lan kembang bakung. Taman liyane sing populer ing kutha iki Welfengarten, ana ing ngarepé universitas. Iku Panggonan populer kanggo mahasiswa kanggo ngendhokke lan sinau, lan daisi gerbera wernowarni mekar ing musim panas.
Memori Sing Nyenengake
USD 75.61

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Aku Isih Trisno Sliramu
USD 75.61

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

Kasetyan
USD 105.85

Kasetyan

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Prayaan
USD 119.60

Prayaan

Mawar, anyelir lan lili

Trisno Sing Suci
USD 119.60

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

Bungah
USD 75.61

Bungah

Gerbera, mawar, lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Wanito Sing Nyenengake
USD 75.61

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

Kesan Sing Awet
USD 119.60

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

Ikatan Katresnan
USD 75.61

Ikatan Katresnan

9 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kasenengan
USD 119.60

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

Mesem
USD 75.61

Mesem

Mawar

Enom
USD 75.61

Enom

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Polos
USD 119.60

Polos

24 Mawar lan aster

Kaendahan sing Apik Banget
USD 75.61

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

Aku Butuhke Sliramu
USD 119.60

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kasempurnan
USD 105.85

Kasempurnan

24 Mawar

Kepinginan
USD 105.85

Kepinginan

Mawar lan anggrek

Trisno Rahasia
USD 85.92

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top