Köln Pangiriman Kembang

Kutha gedhe metropolis Cologne yaiku papan ing ngendi pengunjung bisa nemokake Botanishcher Garten/Flora. Ing taman sing kondhang iki pengunjung bisa nemokake macem-macem kembang. Saperangan kembang kasebut kalebu maneka jinis anggrek dendrobium lan oncidium. Marigold oranye, tulip lan aster werna-werni uga bisa didelok padha mekrok ing mangsa semi.
Ikatan Katresnan
USD 111.34

Ikatan Katresnan

9 Mawar

Trisno Sing Asing
USD 111.34

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

Trisno Sing Ditinggalke
USD 176.13

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Agung
USD 155.88

Agung

12 Mawar lan lili

Trisnane Wanito
USD 111.34

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

Kekuwatan
USD 126.53

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Roso Syukur
USD 111.34

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

Trisno Rahasia
USD 126.53

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

Katresnan Sing Awet
USD 155.88

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Apik Tenan
USD 111.34

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Prayaan
USD 176.13

Prayaan

Mawar, anyelir lan lili

Ngedap-ngedapi
USD 111.34

Ngedap-ngedapi

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Antusias
USD 111.34

Antusias

Mawar

Alus
USD 155.88

Alus

24 Mawar lan lilac

Ndelok Sing Cepet
USD 176.13

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tentrem
USD 111.34

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

Mikirne Awake Dhewe
USD 111.34

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Roso Anget
USD 126.53

Roso Anget

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top