Wandsbek Pangiriman Kembang

Wandsbek, kelurahane Hamburg, nduwe kerpribadian sing unik lain saka sing lain ning kuthane, buktine ono akeh tanduran sing isa di delok ning kabeh kebon. kembang asli kaya krokus, Edelweiss lan kembang lonceng mekar bebarengan sepanjang Kali Wandse ing musim semi, bebarengan karo Lavender. Kembang telekan, gladioli lan anyelir sing populer kanggo hiasan ngarep toko. Aster, anyelir, mawar lan lili sing asring diwènèhaké minangka bebungah kanggo sing kesayangan. Mawar populer banget, lan ana sawetara tanduran semak azalea gedhe ing daerah pinggiran. Ngelengkapi jenis kembang ono kana abang dhuwur lan kembang putri salju, asring katon akeh sadawane dalan-dalamn ning kutho.
Wiwitan Kekancan
USD 105.59

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

Pesona Diwoso
USD 75.42

Pesona Diwoso

Mawar

Godha
USD 75.42

Godha

Mawar, lili lan gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Tenan
USD 75.42

Trisno Tenan

Mawar lan heather

Ikatan Katresnan
USD 75.42

Ikatan Katresnan

9 Mawar

Pangayoman
USD 119.31

Pangayoman

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kaendahan Sing Alus
USD 75.42

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

Andhap Asor
USD 75.42

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

Mesem
USD 75.42

Mesem

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Rahasia
USD 85.71

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

Rujuk
USD 119.31

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

Bungah
USD 75.42

Bungah

Gerbera, mawar, lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Maturnuwun Gelem Kekancan
USD 85.71

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

Bayangan
USD 75.42

Bayangan

12 Mawar

Aku Dhuwekmu
USD 85.71

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pengarep-arep
USD 75.42

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

Apik Banget
USD 75.42

Apik Banget

6 Mawar

Kekuwatan
USD 85.71

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top