Wuppertal Pangiriman Kembang

Wuppertal, dijenengi kanggo kali lan lembah sawijining, punika asal kanggo akeh tetanduran lan kembang asli Jerman. Kebon binatan lan Kebon Botani memaparkan mekarnya lansekap sing indah sing kebak karo hamparan kembang. Kembang telekan sing ngecrong, krisan, aster lan anyelir narik kawigaten akeh pengunjung minangka kéwan. Ing musim panas, kana jangkung lan aster gerbera, menehi werna kanggo kutha. Kebon juga kapenuhan akeh kembang saka kene lan luar negeri, kaya kembang corong, aster jagung, nicotiana, cosmos lan koreopsis. Kebon pribadi, aster shasta lan aster susans sing populer, bebarengan karo hibrida, mawar teh rambat.
Wenehono Aku Eseman
USD 76.89

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

Sabar
USD 76.89

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

Katresnan
USD 87.37

Katresnan

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Mikirne Awake Dhewe
USD 76.89

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Kasetyan
USD 107.65

Kasetyan

24 Mawar

Kasenengan
USD 121.62

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Sedep
USD 107.65

Sedep

Lili lan mawar

Andhap Asor
USD 76.89

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

Wiwitan Kekancan
USD 107.65

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kabingungan
USD 121.62

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

Tansah Bebarengan
USD 87.37

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Watek
USD 138.40

Watek

Mawar, gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Bungah Arep Teko
USD 76.89

Bungah Arep Teko

7 Mawar

Prasojo Sing Endah
USD 76.89

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

Melodik
USD 107.65

Melodik

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kajogo
USD 87.37

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Nyawiji
USD 107.65

Nyawiji

24 mawar

Tentrem
USD 76.89

Tentrem

8 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)