Pangiriman kembang seger kang cepet in Jordania. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Amman lan 6 kuta ing Jordania

Ing ibu kutha Yordania yaiku Amman, pengunjung bakal disuguhi karo pemandangan atusan kios kembang werna-werni. Senajan kembang sing paling ditonjolke yaiku iris ireng kang elegan lan peni. Minangka kembang nasional negara kasebut, iris ireng bisa katon ana ing bangunan-bangunan uga malahan tampil ing perayaan ulang tahun Negara Kesatuan Yordania (Jordan). Mangsa semi ing Yordania (Jordan) bisa nggawe luwih saka 2000 jinis tanduran padha ngembang, nggawe negara bergurun iki dadi oase sing sak nyatane. Saperangan kembang sing luwih kerep katon kalebu kembang almond lan lili calla cilik. Mawar, anggrek, lan kembang confetti uga kerep ditandur ing sekitare kutha. Warga Yordania seneng ndekor omahe nganggo kembang, lan karangan kembang nganggo anggrek lan lili iku wis umum ana kana. Mawar uga terkenal, bebarengan karo vas-vas isine kembang iris. Salah siji pemandangan kembang paling populer ing Yordania, yaiku wit geni ing Rift Valley. Wit-wit abang gedhe ngemrambyah nyedhiyani iyub-iyub nalika sasi Juni sing anget lan cerah. Sak turutane lembah, pamirsa bisa ndelok kanthi nggumun nalika wit padha ngembang ngetutke garis lembah lan gelombang panas. Kembang iku uga bisa ditemokake ing persimpangan Aradia. Tanduran asli negara iki liyane kalebu kembang poppy abang sing endah lan anemon sing lembut.

Buket Misuwur ing Jordania


Wanito Sing Nyenengake

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

Wenehono Aku Eseman

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

Kabingungan

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

   
Royalti

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

Mikirne Awake Dhewe

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Teguh

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

   
Tentrem

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

Kesan Sing Awet

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

Prasojo Sing Endah

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

   
Wicaksono

Wicaksono

Mawar lan anyelir

Serenade

Serenade

Anggrek

Guyonan

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

   
Polos

Polos

24 Mawar lan aster

Kaendahan Sing Alus

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

Kasempurnan

Kasempurnan

24 Mawar

   
Trisno Sing Asing

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

Trisno Sing Tanggung Jawab

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

Apik Tenan

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

   

Tawaran Khusus: Kasombongan

Informasi