Pangiriman kembang seger kang cepet in Jordania. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Amman lan 7 kuta ing Jordania

Ing ibu kutha Yordania yaiku Amman, pengunjung bakal disuguhi karo pemandangan atusan kios kembang werna-werni. Senajan kembang sing paling ditonjolke yaiku iris ireng kang elegan lan peni. Minangka kembang nasional negara kasebut, iris ireng bisa katon ana ing bangunan-bangunan uga malahan tampil ing perayaan ulang tahun Negara Kesatuan Yordania (Jordan). Mangsa semi ing Yordania (Jordan) bisa nggawe luwih saka 2000 jinis tanduran padha ngembang, nggawe negara bergurun iki dadi oase sing sak nyatane. Saperangan kembang sing luwih kerep katon kalebu kembang almond lan lili calla cilik. Mawar, anggrek, lan kembang confetti uga kerep ditandur ing sekitare kutha. Warga Yordania seneng ndekor omahe nganggo kembang, lan karangan kembang nganggo anggrek lan lili iku wis umum ana kana. Mawar uga terkenal, bebarengan karo vas-vas isine kembang iris. Salah siji pemandangan kembang paling populer ing Yordania, yaiku wit geni ing Rift Valley. Wit-wit abang gedhe ngemrambyah nyedhiyani iyub-iyub nalika sasi Juni sing anget lan cerah. Sak turutane lembah, pamirsa bisa ndelok kanthi nggumun nalika wit padha ngembang ngetutke garis lembah lan gelombang panas. Kembang iku uga bisa ditemokake ing persimpangan Aradia. Tanduran asli negara iki liyane kalebu kembang poppy abang sing endah lan anemon sing lembut.

Buket Misuwur ing Jordania


Mesem

Mesem

Mawar

Kaendahan Abadi

Kaendahan Abadi

Mawar

Agung

Agung

12 Mawar lan lili

   
Trisnane Wanito

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

Katresnan

Katresnan

12 Mawar

Andhap Asor Sing Apik

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

   
Salam

Salam

24 Mawar

Apik Tenan

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Teguh

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

   
Tentrem

Tentrem

8 Mawar

Ningkahan Sing Nyenengake

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

Watek

Watek

Mawar, gypsophila

   


Tawaran Khusus: Kasombongan

Informasi