Pangiriman kembang seger kang cepet in Jordania. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Amman lan 6 kuta ing Jordania

Ing ibu kutha Yordania yaiku Amman, pengunjung bakal disuguhi karo pemandangan atusan kios kembang werna-werni. Senajan kembang sing paling ditonjolke yaiku iris ireng kang elegan lan peni. Minangka kembang nasional negara kasebut, iris ireng bisa katon ana ing bangunan-bangunan uga malahan tampil ing perayaan ulang tahun Negara Kesatuan Yordania (Jordan). Mangsa semi ing Yordania (Jordan) bisa nggawe luwih saka 2000 jinis tanduran padha ngembang, nggawe negara bergurun iki dadi oase sing sak nyatane. Saperangan kembang sing luwih kerep katon kalebu kembang almond lan lili calla cilik. Mawar, anggrek, lan kembang confetti uga kerep ditandur ing sekitare kutha. Warga Yordania seneng ndekor omahe nganggo kembang, lan karangan kembang nganggo anggrek lan lili iku wis umum ana kana. Mawar uga terkenal, bebarengan karo vas-vas isine kembang iris. Salah siji pemandangan kembang paling populer ing Yordania, yaiku wit geni ing Rift Valley. Wit-wit abang gedhe ngemrambyah nyedhiyani iyub-iyub nalika sasi Juni sing anget lan cerah. Sak turutane lembah, pamirsa bisa ndelok kanthi nggumun nalika wit padha ngembang ngetutke garis lembah lan gelombang panas. Kembang iku uga bisa ditemokake ing persimpangan Aradia. Tanduran asli negara iki liyane kalebu kembang poppy abang sing endah lan anemon sing lembut.

Buket Misuwur ing Jordania


Nyenengake

Nyenengake

Anyelir, mawar

Wanito Ayu

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

Trisnane Wanito

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

Pantes

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

    
Tukang Melu Urusane Wong Liyo

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

Godaan

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila

Trisno Sing Endah

Trisno Sing Endah

12 Mawar

Kasenengan

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

    
Andhap Asor

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

Kaendahan Spiritual

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

Asli

Asli

12 Lili

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

    
Salam

Salam

24 Mawar

Nutup Janji

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

Kaendahan Abadi

Kaendahan Abadi

Mawar

Pikiran Swargo

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

    

Tawaran Khusus: Kasombongan

Informasi