Pangiriman kembang seger kang cepet in Jordania. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Amman lan 6 kuta ing Jordania

Ing ibu kutha Yordania yaiku Amman, pengunjung bakal disuguhi karo pemandangan atusan kios kembang werna-werni. Senajan kembang sing paling ditonjolke yaiku iris ireng kang elegan lan peni. Minangka kembang nasional negara kasebut, iris ireng bisa katon ana ing bangunan-bangunan uga malahan tampil ing perayaan ulang tahun Negara Kesatuan Yordania (Jordan). Mangsa semi ing Yordania (Jordan) bisa nggawe luwih saka 2000 jinis tanduran padha ngembang, nggawe negara bergurun iki dadi oase sing sak nyatane. Saperangan kembang sing luwih kerep katon kalebu kembang almond lan lili calla cilik. Mawar, anggrek, lan kembang confetti uga kerep ditandur ing sekitare kutha. Warga Yordania seneng ndekor omahe nganggo kembang, lan karangan kembang nganggo anggrek lan lili iku wis umum ana kana. Mawar uga terkenal, bebarengan karo vas-vas isine kembang iris. Salah siji pemandangan kembang paling populer ing Yordania, yaiku wit geni ing Rift Valley. Wit-wit abang gedhe ngemrambyah nyedhiyani iyub-iyub nalika sasi Juni sing anget lan cerah. Sak turutane lembah, pamirsa bisa ndelok kanthi nggumun nalika wit padha ngembang ngetutke garis lembah lan gelombang panas. Kembang iku uga bisa ditemokake ing persimpangan Aradia. Tanduran asli negara iki liyane kalebu kembang poppy abang sing endah lan anemon sing lembut.

Buket Misuwur ing Jordania


Ngungkapke Trisno

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

Tansah Sehat

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

Tabah

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

Maturnuwun

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

    
Aku Butuhke Sliramu

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

Alus

Alus

24 Mawar lan lilac

Pengarep-arep

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

Kamewahan

Kamewahan

Mawar lan lili

    
Saklawase

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

Pikiran Swargo

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

Abadi

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

Tansah Bebarengan

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

    
Lembut

Lembut

Lili lan gypsophila

Apik Banget

Apik Banget

Lili lan mawar

Wiwitan Kekancan

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

Misterius

Misterius

12 Mawar

    

Tawaran Khusus: Kasombongan

Informasi