Pangiriman kembang seger kang cepet in Jordania. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Amman lan 6 kuta ing Jordania

Ing ibu kutha Yordania yaiku Amman, pengunjung bakal disuguhi karo pemandangan atusan kios kembang werna-werni. Senajan kembang sing paling ditonjolke yaiku iris ireng kang elegan lan peni. Minangka kembang nasional negara kasebut, iris ireng bisa katon ana ing bangunan-bangunan uga malahan tampil ing perayaan ulang tahun Negara Kesatuan Yordania (Jordan). Mangsa semi ing Yordania (Jordan) bisa nggawe luwih saka 2000 jinis tanduran padha ngembang, nggawe negara bergurun iki dadi oase sing sak nyatane. Saperangan kembang sing luwih kerep katon kalebu kembang almond lan lili calla cilik. Mawar, anggrek, lan kembang confetti uga kerep ditandur ing sekitare kutha. Warga Yordania seneng ndekor omahe nganggo kembang, lan karangan kembang nganggo anggrek lan lili iku wis umum ana kana. Mawar uga terkenal, bebarengan karo vas-vas isine kembang iris. Salah siji pemandangan kembang paling populer ing Yordania, yaiku wit geni ing Rift Valley. Wit-wit abang gedhe ngemrambyah nyedhiyani iyub-iyub nalika sasi Juni sing anget lan cerah. Sak turutane lembah, pamirsa bisa ndelok kanthi nggumun nalika wit padha ngembang ngetutke garis lembah lan gelombang panas. Kembang iku uga bisa ditemokake ing persimpangan Aradia. Tanduran asli negara iki liyane kalebu kembang poppy abang sing endah lan anemon sing lembut.

Buket Misuwur ing Jordania


Asli

Asli

12 Lili

Utomo

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

Wiwitan Kekancan

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

Trisno Sing Suci

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

    
Lembut

Lembut

Mawar lan gypsophila

Optimis

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

Kaendahan Abadi

Kaendahan Abadi

Mawar

Maturnuwun Gelem Kekancan

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

    
Antusias

Antusias

Mawar

Lara Ati

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

Wicaksono

Wicaksono

Mawar lan anyelir

Agung

Agung

12 Mawar lan lili

    
Kebecikan

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Sabar

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

Mesem

Mesem

Mawar

Wong Enom

Wong Enom

Mawar lan anyelir

    

Tawaran Khusus: Kasombongan

Informasi