Amman Pangiriman Kembang

Amman yaiku kutha kuna lan uga ibukutha Yordania. Kutha iki duwe budhaya sing kuwat lan uga dadi omah kanggo maneka jinis kembang. Salah sijine yaiku kembang paling langka sak donya bisa ditemokake uwoh ing saindhenging kutha, kembang iris ireng. Iris ireng uga salah siji simbol nasional negara. Kembang populer liyane kalebu anemon, oleander lan mawar gurun.
Polos
USD 84.57

Polos

24 Mawar lan aster

Trisno Sing Asing
USD 51.25

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

Lara Ati
USD 84.57

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Lembut
USD 51.25

Lembut

Mawar lan gypsophila

Pasrah
USD 84.57

Pasrah

24 Mawar

Modern
USD 51.25

Modern

Gerbera, lili lan aster

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kasenengan Rahasia
USD 84.57

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

Maturnuwun Gelem Kekancan
USD 60.86

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

Ayu Tenan
USD 51.25

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kelanggengan
USD 51.25

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Agung
USD 70.48

Agung

Anyelir, mawar

Kasenengan
USD 84.57

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Lembut
USD 51.25

Lembut

Lili lan gypsophila

Utomo
USD 71.76

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

Godaan
USD 84.57

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Nyolowedi
USD 84.57

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

Wanito Ayu
USD 51.25

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

Apik Banget
USD 51.25

Apik Banget

6 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)