Amman Pangiriman Kembang

Amman yaiku kutha kuna lan uga ibukutha Yordania. Kutha iki duwe budhaya sing kuwat lan uga dadi omah kanggo maneka jinis kembang. Salah sijine yaiku kembang paling langka sak donya bisa ditemokake uwoh ing saindhenging kutha, kembang iris ireng. Iris ireng uga salah siji simbol nasional negara. Kembang populer liyane kalebu anemon, oleander lan mawar gurun.
Nyolowedi
USD 82.49

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

Trisno Sing Endah
USD 49.99

Trisno Sing Endah

12 Mawar

Kaendahan Sing Gonta-ganti
USD 49.99

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Enak
USD 82.49

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

Ayo Njupuk Kesempatan
USD 49.99

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

Ngapusi
USD 49.99

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Mbebayani
USD 82.49

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Ayu
USD 49.99

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Abadi
USD 69.99

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Aku Dhuwekmu
USD 59.36

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

Trisno Rahasia
USD 59.36

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

Kamewahan
USD 49.99

Kamewahan

Mawar lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Wong Enom
USD 49.99

Wong Enom

Mawar lan anyelir

Ora iso lali
USD 49.99

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Lembut
USD 49.99

Lembut

Lili lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Salam
USD 69.99

Salam

24 Mawar

Bungah
USD 49.99

Bungah

Gerbera, mawar, lili

Kasombongan
USD 69.99

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)