Az Zarqā’ Pangiriman Kembang

Az Zarqa yaiku kutha industri sing mungkin ora duwe jinis kembang akeh nanging duwe saperangan kang bisa gawe gumun tenan. Saperangan jinis mawar impor bisa ditemokake padha mekrok ing taman-taman pribadi. Kembang liya kalebu tulip karo mawar gurun. Pengunjung uga bisa nemokake kembang nasional, iris ireng. Az Zarqa uga salah sawijine kutha paling langka sak donya.
Prasojo Sing Endah
USD 51.17

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

Alus
USD 71.63

Alus

24 Mawar lan lilac

Kasenengan
USD 84.42

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Marang Alam
USD 71.63

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

Trisno sing Isinan
USD 38.37

Trisno sing Isinan

12 Mawar

Pikiran Swargo
USD 84.42

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Teguh
USD 60.76

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

Bungah Arep Teko
USD 51.17

Bungah Arep Teko

7 Mawar

Trisno Ora Kebales
USD 71.63

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Wanito Ayu
USD 51.17

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

Kebecikan Sempurno
USD 51.17

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

Sabar
USD 51.17

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Apik-apik
USD 51.17

Apik-apik

12 Mawar

Enom
USD 51.17

Enom

Lili lan mawar

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu
USD 84.42

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Katresnan Sing Awet
USD 71.63

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

Kekuwatan
USD 60.76

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

Wanito Sing Nyenengake
USD 51.17

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)