Irbid Pangiriman Kembang

Irbid yaiku kutha katelu paling gedhe ing Yordania. Kutha iki uga omah kanggo taman Eco lan kebon kembange sing apik tenan. Pengunjung bisa nyewa kabin lan nikmati kembang-kembang asli negara iki. Saperangan kembang sing kerep mekrok kalebu anemon lan broomrape. Oleander uga umum,bareng karo saperangan jinis mawar. Tulip gunung lan iris ireng langka tuwuh ing kutha iki.
Andhap Asor
USD 50.07

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

Ndelok Sing Cepet
USD 82.61

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

Apik Banget
USD 90.12

Apik Banget

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Dewekan
USD 70.09

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

Ngaku Trisno
USD 50.07

Ngaku Trisno

Mawar

Antusias
USD 50.07

Antusias

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Panariman
USD 50.07

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

Perawatan Ibu
USD 70.09

Perawatan Ibu

6 Mawar, anggrek lan anyelir

Maturnuwun
USD 82.61

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Katresnan
USD 59.45

Katresnan

12 Mawar

Rangkul
USD 59.45

Rangkul

Mawar lan gypsophila

Kaendahan Sing Alus
USD 50.07

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tentrem
USD 50.07

Tentrem

8 Mawar

Maturnuwun Gelem Kekancan
USD 59.45

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

Kekuwatan
USD 59.45

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ayu Tenan
USD 50.07

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

Manis
USD 70.09

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

Kasempurnan
USD 70.09

Kasempurnan

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)