Irbid Pangiriman Kembang

Irbid yaiku kutha katelu paling gedhe ing Yordania. Kutha iki uga omah kanggo taman Eco lan kebon kembange sing apik tenan. Pengunjung bisa nyewa kabin lan nikmati kembang-kembang asli negara iki. Saperangan kembang sing kerep mekrok kalebu anemon lan broomrape. Oleander uga umum,bareng karo saperangan jinis mawar. Tulip gunung lan iris ireng langka tuwuh ing kutha iki.
Ambung
USD 71.22

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

Bayangan
USD 50.87

Bayangan

12 Mawar

Joyo
USD 50.87

Joyo

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Watek
USD 91.57

Watek

Mawar, gypsophila

Ikatan Katresnan
USD 50.87

Ikatan Katresnan

9 Mawar

Ngungkapke Trisno
USD 83.94

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kajogo
USD 60.41

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Lembut
USD 50.87

Lembut

Lili lan gypsophila

Wenehono Aku Eseman
USD 50.87

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Memori Sing Nyenengake
USD 50.87

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Guyonan
USD 60.41

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Katresnan Sing Awet
USD 71.22

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kaendahan Sing Gonta-ganti
USD 50.87

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

Nyenengake
USD 50.87

Nyenengake

Anyelir, mawar

Andhap Asor Sing Apik
USD 50.87

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Mulyo
USD 83.94

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

Hadiah Amargo Apik Budine
USD 91.57

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

Bungah Arep Teko
USD 50.87

Bungah Arep Teko

7 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)