Russeifa Pangiriman Kembang

Russeifa yaiku kutha kapapat paling gedhe ing Yordania. Tambang fosfat uga iklim panas lan garing ing kana tegese ora ana akeh kembang. Pengunjung bisa nemokake sithik jinis mawar sing tuwuh ing taman umum lan pribadi. Mawar gurun uga thukul lan bisa ditemokake saindhenging kutha. Pengunjung uga bakal nemokake saperangan kembang iris ireng kang langka.
Antusias
USD 75.24

Antusias

Mawar

Andhap Asor Sing Apik
USD 75.24

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

Nyolowedi
USD 124.14

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Agung
USD 105.33

Agung

12 Mawar lan lili

Ramah
USD 105.33

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

Urip Sing Nyenengake
USD 89.35

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tansah Bebarengan
USD 89.35

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Wong Enom
USD 75.24

Wong Enom

Mawar lan anyelir

Rangkul
USD 89.35

Rangkul

Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kesan Sing Awet
USD 124.14

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

Kaendahan sing Apik Banget
USD 75.24

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

Bungah
USD 75.24

Bungah

Gerbera, mawar, lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kepinginan
USD 105.33

Kepinginan

Mawar lan anggrek

Panariman
USD 75.24

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

Aku Leren Dhisik
USD 75.24

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Serenade
USD 124.14

Serenade

Anggrek

Pengarep-arep
USD 75.24

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

Kaendahan Sing Ora Disadari
USD 89.35

Kaendahan Sing Ora Disadari

Lili, anyelir, mawar lan gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top