Russeifa Pangiriman Kembang

Russeifa yaiku kutha kapapat paling gedhe ing Yordania. Tambang fosfat uga iklim panas lan garing ing kana tegese ora ana akeh kembang. Pengunjung bisa nemokake sithik jinis mawar sing tuwuh ing taman umum lan pribadi. Mawar gurun uga thukul lan bisa ditemokake saindhenging kutha. Pengunjung uga bakal nemokake saperangan kembang iris ireng kang langka.
Antusias
USD 51.61

Antusias

Mawar

Andhap Asor Sing Apik
USD 51.61

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

Nyolowedi
USD 85.15

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Agung
USD 72.25

Agung

12 Mawar lan lili

Ramah
USD 72.25

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

Urip Sing Nyenengake
USD 61.29

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tansah Bebarengan
USD 61.29

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Wong Enom
USD 51.61

Wong Enom

Mawar lan anyelir

Rangkul
USD 61.29

Rangkul

Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kesan Sing Awet
USD 85.15

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

Kaendahan sing Apik Banget
USD 51.61

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

Bungah
USD 51.61

Bungah

Gerbera, mawar, lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kepinginan
USD 72.25

Kepinginan

Mawar lan anggrek

Panariman
USD 51.61

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

Aku Leren Dhisik
USD 51.61

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Serenade
USD 85.15

Serenade

Anggrek

Pengarep-arep
USD 51.61

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

Kaendahan Sing Ora Disadari
USD 61.29

Kaendahan Sing Ora Disadari

Lili, anyelir, mawar lan gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top