Wanito Ayu

Wanito Ayu
Kode Produk: prod123
Rega: USD 50.56
Tingkatne: USD 0.00
Tambah barang: USD 0.00
Pangiriman: USD 8.41
Jumlah: USD 50.56
Potongan: 0% = USD
Jumlah Kabeh: USD 0.00
Buket mawar abang, mawar putih lan anyelir jambon. Ditambah kertu ucapan (gratis).

Pesena liwat online (scroll mengisor).
Pesen gampang lan cepet - ora perlu akun.

Apa sliramu duwe kode diskon?

Tingkatne (nambah kembang ing pesenanmu)?

Info Pelanggan sing Mbalik

Kita ora nerapne login kanggo pelanggan. Kita ora nyimpen informasi pribadimu. Lebokno informasi pribadimu ing ngisor iki.

Sliramu isa tuku siji buket per pesenan.

Cara pembayaran (kita luwih seneng PayPal)

Tamu mbayar PayPal (PayPal Guest Checkout) ngijinke sliramu mbayar nganggo kertu kredit utawa kertu debit kalebu Mastercard tanpa kudu mbukak akun PayPal.

Bayar karo:

PayPal (PayPal user)
Visa, MasterCard, American Express, All Debit Cards, Guest Checkout (new PayPal user)

Panampa (wong sing dikirimi barang):

Jeneng Panampa:
Nomer Telpun Panampa:
Nomer Telpun Panampa #2 (opsional):
Tanggal Pangiriman
Negara Pangiriman:  
Kuta Pangiriman:
Zip / Kode Pos Pangiriman:
Alamat Pangiriman (ing Jordania):
ora weruh alamate?

Yen sliramu ora weruh alamat Pangirimane. Ing kotak alamat sebutna kutane lan njaluka supaya kita nelpun si panampa terus takon alamate. Kita bisa nindakne iki sakdurunge barang dikirim.

Instruksi Pangiriman Tambahan:
Pesen Kertu Ucapan (GRATIS):

Pengirim (sliramu):

Jeneng Ngarepmu:
Jeneng Mburimu:
Negara:
Wilayah:
Kuta:
Zip / Kode Pos:
Alamat Penagihan Baris 1:
Alamat Penagihan Baris 2 (optional):
Nomer Kertu Kredit / Debit:
CVV(3-4 angka terakhir sing ditulis ing bagian BURI kertumu):
Kedaluwarsa (WW/TTTT):
/
Alamat Emailmu:

Pangiriman: USD 8.41
Jumlah Kabeh: USD 0.00
kalebu 0-
Disimpen USD !

Ora perlu mbayar maneh