Wādī as Sīr Pangiriman Kembang

Wadi as Sir ana ing cedhak ibukutha Yordania. Ing pinggiran kutha pengunjung bisa nemokake saperangan jinis kembang. Kembang kasebut kalebu mawar gurun, uga misuwur minangka adenium. Oleander mekrok nalika musim semi lan panas. Anemon lan tulip dadi sawangan umum ing kana. Sampeyan uga bisa nemokake iris ireng sing langka.

Tansah Sehat
USD 76.06

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

Pangayoman
USD 105.83

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Aku Leren Dhisik
USD 66.14

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kaendahan Sing Gonta-ganti
USD 66.14

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

Mesem
USD 66.14

Mesem

Mawar

Kaendahan Sing Ora Disadari
USD 76.06

Kaendahan Sing Ora Disadari

Lili, anyelir, mawar lan gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Salam
USD 92.60

Salam

24 Mawar

Kaendahan Abadi
USD 49.61

Kaendahan Abadi

Mawar

Agung
USD 92.60

Agung

12 Mawar lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisnane Wanito
USD 66.14

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

Trisno Sing Murni
USD 119.06

Trisno Sing Murni

36 Mawar

Katresnan
USD 76.06

Katresnan

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA