Pangiriman kembang seger kang cepet in Kamboja. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Phnom Penh lan 4 kuta ing Kamboja

Kembang nasional Kamboja (Cambodia) yaiku Mitrella Mesnyi sing duwe werna kuning lan mambu arum. Kembang kuning rada pucet iki ngetokake cahya lan ambu wangi khas sing bisa diambu sak ibu kutha Phnom Penh. Uga padha baris ing lurung-lurung kutha yaiku kembang Royal Poinciana abang, utawa tanduran Flamboyan. Awal Mei, bayangan wit ketutup sak grombolan kembang abang sing padha mekar. Ixora sing godhonge kaya lilin yaiku sawijine semak belukar liya sing nduweni kembang endah, sak grombolan kembange sing werna jambon, kuning, utawa abang bisa ditemokake ndekorasi kebon uga dalan-dalan setapak. Kembang unik lan eksotis liyane kang bisa ditemokake ing Phnom Penh yaiku Bauhinia utawa kembang sikil sapi. Kembang ungu gedhe lan khas iki nggawe gambaran sing ayu nalika digathukake karo Royal Poinciana abang mbranang. Ora pepak rasane yen dolan menyang Kamboja (Cambodia) tanpa mlaku-mlaku ing candhi kuno Angkor Wat. Ora mung sawijine candhi paling tuwa ing donya, pengunjung bakal nemokake taneman bugenvil sing ngrambat kanthi endah lan subur uga kembang sepatu sing mekar gedhe. Tanduran asli liyane kalebu mawar gurun jambon lan kembang kenop cilik.

Buket Misuwur ing Kamboja


Kebecikan Sempurno

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

Kasempurnan

Kasempurnan

24 Mawar

Kaendahan sing Apik Banget

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Mawar

    
Bungah

Bungah

Gerbera, mawar, lili

Aku Nyekel Sliramu

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

Ayu Tenan

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

Ambung

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

    
Andhap Asor

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

Kasenengan Rahasia

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

Rangkul

Rangkul

Mawar lan gypsophila

Inspirasi

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

    
Roso Syukur

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

Kepinginan

Kepinginan

12 Mawar lan lili

Trisno Marang Alam

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

Utomo

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

    

Tawaran Khusus: Ngungkapke Trisno

Informasi