Pangiriman kembang seger kang cepet in Kamboja. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Phnom Penh lan 4 kuta ing Kamboja

Kembang nasional Kamboja (Cambodia) yaiku Mitrella Mesnyi sing duwe werna kuning lan mambu arum. Kembang kuning rada pucet iki ngetokake cahya lan ambu wangi khas sing bisa diambu sak ibu kutha Phnom Penh. Uga padha baris ing lurung-lurung kutha yaiku kembang Royal Poinciana abang, utawa tanduran Flamboyan. Awal Mei, bayangan wit ketutup sak grombolan kembang abang sing padha mekar. Ixora sing godhonge kaya lilin yaiku sawijine semak belukar liya sing nduweni kembang endah, sak grombolan kembange sing werna jambon, kuning, utawa abang bisa ditemokake ndekorasi kebon uga dalan-dalan setapak. Kembang unik lan eksotis liyane kang bisa ditemokake ing Phnom Penh yaiku Bauhinia utawa kembang sikil sapi. Kembang ungu gedhe lan khas iki nggawe gambaran sing ayu nalika digathukake karo Royal Poinciana abang mbranang. Ora pepak rasane yen dolan menyang Kamboja (Cambodia) tanpa mlaku-mlaku ing candhi kuno Angkor Wat. Ora mung sawijine candhi paling tuwa ing donya, pengunjung bakal nemokake taneman bugenvil sing ngrambat kanthi endah lan subur uga kembang sepatu sing mekar gedhe. Tanduran asli liyane kalebu mawar gurun jambon lan kembang kenop cilik.

Buket Misuwur ing Kamboja


Tansah Bebarengan

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Trisno Sing Mbebayani

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Arep-arep

Arep-arep

Gerbera

Kamewahan

Kamewahan

Mawar lan lili

    
Andhap Asor

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

Apik Banget

Apik Banget

Mawar

Salam

Salam

24 Mawar

Ayu Tenan

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

    
Kaendahan Sing Gonta-ganti

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

Joyo

Joyo

Lili lan mawar

Ora iso lali

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Wanito Ayu

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

    
Pikiran Swargo

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

Kaendahan Sing Alus

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

Rangkul

Rangkul

Mawar lan gypsophila

Kasenengan Rahasia

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

    

Tawaran Khusus: Ngungkapke Trisno

Informasi