Pangiriman kembang seger kang cepet in Kamboja. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Phnom Penh lan 6 kuta ing Kamboja

Kembang nasional Kamboja (Cambodia) yaiku Mitrella Mesnyi sing duwe werna kuning lan mambu arum. Kembang kuning rada pucet iki ngetokake cahya lan ambu wangi khas sing bisa diambu sak ibu kutha Phnom Penh. Uga padha baris ing lurung-lurung kutha yaiku kembang Royal Poinciana abang, utawa tanduran Flamboyan. Awal Mei, bayangan wit ketutup sak grombolan kembang abang sing padha mekar. Ixora sing godhonge kaya lilin yaiku sawijine semak belukar liya sing nduweni kembang endah, sak grombolan kembange sing werna jambon, kuning, utawa abang bisa ditemokake ndekorasi kebon uga dalan-dalan setapak. Kembang unik lan eksotis liyane kang bisa ditemokake ing Phnom Penh yaiku Bauhinia utawa kembang sikil sapi. Kembang ungu gedhe lan khas iki nggawe gambaran sing ayu nalika digathukake karo Royal Poinciana abang mbranang. Ora pepak rasane yen dolan menyang Kamboja (Cambodia) tanpa mlaku-mlaku ing candhi kuno Angkor Wat. Ora mung sawijine candhi paling tuwa ing donya, pengunjung bakal nemokake taneman bugenvil sing ngrambat kanthi endah lan subur uga kembang sepatu sing mekar gedhe. Tanduran asli liyane kalebu mawar gurun jambon lan kembang kenop cilik.

Buket Misuwur ing Kamboja


Lembut

Lembut

Lili lan gypsophila

Ayu

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Ayo Njupuk Kesempatan

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

   
Puas

Puas

Anggrek lan mawar

Perawatan Ibu

Perawatan Ibu

6 Mawar, anggrek lan anyelir

Pantes

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

   
Ngapusi

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Trisno Sing Mbebayani

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Guyonan

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

   
Ayu Tenan

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

Nyolowedi

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

Melodik

Melodik

24 Mawar

   


Tawaran Khusus: Ngungkapke Trisno

Informasi