Pangiriman kembang seger kang cepet in Kamboja. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Phnom Penh lan 4 kuta ing Kamboja

Kembang nasional Kamboja (Cambodia) yaiku Mitrella Mesnyi sing duwe werna kuning lan mambu arum. Kembang kuning rada pucet iki ngetokake cahya lan ambu wangi khas sing bisa diambu sak ibu kutha Phnom Penh. Uga padha baris ing lurung-lurung kutha yaiku kembang Royal Poinciana abang, utawa tanduran Flamboyan. Awal Mei, bayangan wit ketutup sak grombolan kembang abang sing padha mekar. Ixora sing godhonge kaya lilin yaiku sawijine semak belukar liya sing nduweni kembang endah, sak grombolan kembange sing werna jambon, kuning, utawa abang bisa ditemokake ndekorasi kebon uga dalan-dalan setapak. Kembang unik lan eksotis liyane kang bisa ditemokake ing Phnom Penh yaiku Bauhinia utawa kembang sikil sapi. Kembang ungu gedhe lan khas iki nggawe gambaran sing ayu nalika digathukake karo Royal Poinciana abang mbranang. Ora pepak rasane yen dolan menyang Kamboja (Cambodia) tanpa mlaku-mlaku ing candhi kuno Angkor Wat. Ora mung sawijine candhi paling tuwa ing donya, pengunjung bakal nemokake taneman bugenvil sing ngrambat kanthi endah lan subur uga kembang sepatu sing mekar gedhe. Tanduran asli liyane kalebu mawar gurun jambon lan kembang kenop cilik.

Buket Misuwur ing Kamboja


Kamewahan

Kamewahan

Mawar lan lili

Inspirasi

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

   
Wenehono Aku Eseman

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

Hadiah Amargo Apik Budine

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

Ramah

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

   
Maturnuwun

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

Joyo

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

Kebecikan Sempurno

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

   
Utomo

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

Mugo-mugo Kasil

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

Kabingungan

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

   
Modern

Modern

Gerbera, lili lan aster

Kaendahan Spiritual

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

Katresnan

Katresnan

12 Mawar

   
Trisno Sing Suci

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

Kasempurnan

Kasempurnan

24 Mawar

Pasrah

Pasrah

24 Mawar

   

Tawaran Khusus: Ngungkapke Trisno

Informasi