Pangiriman kembang seger kang cepet in Kamboja. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Phnom Penh lan 4 kuta ing Kamboja

Kembang nasional Kamboja (Cambodia) yaiku Mitrella Mesnyi sing duwe werna kuning lan mambu arum. Kembang kuning rada pucet iki ngetokake cahya lan ambu wangi khas sing bisa diambu sak ibu kutha Phnom Penh. Uga padha baris ing lurung-lurung kutha yaiku kembang Royal Poinciana abang, utawa tanduran Flamboyan. Awal Mei, bayangan wit ketutup sak grombolan kembang abang sing padha mekar. Ixora sing godhonge kaya lilin yaiku sawijine semak belukar liya sing nduweni kembang endah, sak grombolan kembange sing werna jambon, kuning, utawa abang bisa ditemokake ndekorasi kebon uga dalan-dalan setapak. Kembang unik lan eksotis liyane kang bisa ditemokake ing Phnom Penh yaiku Bauhinia utawa kembang sikil sapi. Kembang ungu gedhe lan khas iki nggawe gambaran sing ayu nalika digathukake karo Royal Poinciana abang mbranang. Ora pepak rasane yen dolan menyang Kamboja (Cambodia) tanpa mlaku-mlaku ing candhi kuno Angkor Wat. Ora mung sawijine candhi paling tuwa ing donya, pengunjung bakal nemokake taneman bugenvil sing ngrambat kanthi endah lan subur uga kembang sepatu sing mekar gedhe. Tanduran asli liyane kalebu mawar gurun jambon lan kembang kenop cilik.

Buket Misuwur ing Kamboja


Rujuk

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

Trisno Sing Murni

Trisno Sing Murni

36 Mawar

Pikiran Swargo

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

Setya

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

    
Perawatan Ibu

Perawatan Ibu

6 Mawar, anggrek lan anyelir

Lembut

Lembut

Lili lan gypsophila

Apik

Apik

Buket 6 mawar lan aster

Ora iso lali

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

    
Kaendahan Sing Gonta-ganti

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

Wiwitan Kekancan

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

Kaendahan Sing Ora Disadari

Kaendahan Sing Ora Disadari

Lili, anyelir, mawar lan gerbera

Antusias

Antusias

Mawar

    
Ayo Njupuk Kesempatan

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

Arep-arep

Arep-arep

Gerbera

Tentrem

Tentrem

8 Mawar

Andhap Asor Sing Apik

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

    

Tawaran Khusus: Ngungkapke Trisno

Informasi