Battambang Pangiriman Kembang

Battambang yaiku kutha kang rame lan sibuk sing dikebaki karo macem-macem kembang asli daerah kasebut. Romdoul bisa ditemokake padha mekrok ing ameh kabeh taman lan kebon ing wilayah kana, bareng karo lili, mawar, lan uga anggrek. Apa sing bener-bener nggawe beda kutha iki yaiku kembang teratai raksasa sing uwoh kanthi alami ing danau lan kolam.
Bungah
USD 65.03

Bungah

Gerbera, mawar, lili

Asli
USD 91.05

Asli

12 Lili

Tentrem
USD 65.03

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Lara Ati
USD 112.73

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

Panariman
USD 65.03

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

Mesem
USD 65.03

Mesem

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Nyolowedi
USD 112.73

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

Nutup Janji
USD 81.29

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

Joyo
USD 65.03

Joyo

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kaendahan Sing Alus
USD 65.03

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

Memori Sing Nyenengake
USD 65.03

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Aku Leren Dhisik
USD 65.03

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ora Iso Urip Tanpo Sliramu
USD 112.73

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

Pikiran Swargo
USD 112.73

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

Ningkahan Sing Nyenengake
USD 112.73

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kamewahan
USD 65.03

Kamewahan

Mawar lan lili

Andhap Asor
USD 65.03

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

Wong Enom
USD 65.03

Wong Enom

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)