Kâmpóng Saôm Pangiriman Kembang

Kampong Saom pancen dikebaki karo wit palem nanging pengunjung uga bisa nyawang kembang kang ayu-ayu saka tanduran romdoul. Kembang nasional Kamboja, bisa didelok padha mekrok ing saindhenging kutha. Para warga uga seneng nandur anggrek, bareng karo macem-macem lili lan mawar sing wangi.
Trisno Ora Kebales
USD 91.68

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

Trisno Sing Murni
USD 117.87

Trisno Sing Murni

36 Mawar

Kasetyan
USD 91.68

Kasetyan

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Lara Ati
USD 113.50

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

Panariman
USD 65.48

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

Teguh
USD 81.85

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pesona Diwoso
USD 65.48

Pesona Diwoso

Mawar

Melodik
USD 91.68

Melodik

24 Mawar

Ngapusi
USD 65.48

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Katresnan Sing Awet
USD 91.68

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

Kelanggengan
USD 65.48

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Optimis
USD 76.40

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Aku Dhuwekmu
USD 81.85

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

Aku Leren Dhisik
USD 65.48

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

Roso Syukur
USD 65.48

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pasrah
USD 113.50

Pasrah

24 Mawar

Wicaksono
USD 65.48

Wicaksono

Mawar lan anyelir

Joyo
USD 65.48

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)