Kâmpóng Saôm Pangiriman Kembang

Kampong Saom pancen dikebaki karo wit palem nanging pengunjung uga bisa nyawang kembang kang ayu-ayu saka tanduran romdoul. Kembang nasional Kamboja, bisa didelok padha mekrok ing saindhenging kutha. Para warga uga seneng nandur anggrek, bareng karo macem-macem lili lan mawar sing wangi.
Katresnan
USD 80.03

Katresnan

12 Mawar

Nyolowedi
USD 110.98

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu
USD 110.98

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pikiran Swargo
USD 110.98

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

Bungah Arep Teko
USD 64.03

Bungah Arep Teko

7 Mawar

Enom
USD 64.03

Enom

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Bungah
USD 64.03

Bungah

Gerbera, mawar, lili

Pesona Diwoso
USD 64.03

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Kaendahan Sing Ora Disadari
USD 80.03

Kaendahan Sing Ora Disadari

Lili, anyelir, mawar lan gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tansah Bebarengan
USD 80.03

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Apik Banget
USD 115.25

Apik Banget

Mawar

Aku Leren Dhisik
USD 64.03

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kabingungan
USD 110.98

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

Kelanggengan
USD 64.03

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Kaendahan Sing Alus
USD 64.03

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Lembut
USD 64.03

Lembut

Lili lan gypsophila

Trisno sing Isinan
USD 74.70

Trisno sing Isinan

12 Mawar

Tabah
USD 110.98

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)