Phnom Penh Pangiriman Kembang

Sawise diarani minangka “Mutiara Persia”, kutha kuna Phnom Penh uga dikenal amarga koleksi kembange sing ora umum kang bisa ditemokake padha mekrok ing daerah kasebut. Saperangan kembang asli wilayah iku kalebu mawar, tulip lan kembang kang bentuke kaya renda saka tanduran palem borassus. Macem-macem anggrek uga bisa ditemokake thukul ing taman-taman saindhenging kutha.
Wicaksono
USD 65.29

Wicaksono

Mawar lan anyelir

Kaendahan Sing Ora Disadari
USD 81.61

Kaendahan Sing Ora Disadari

Lili, anyelir, mawar lan gerbera

Tansah Bebarengan
USD 81.61

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Katresnan
USD 81.61

Katresnan

12 Mawar

Andhap Asor
USD 65.29

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

Urip Iku Endah
USD 113.16

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Nutup Janji
USD 81.61

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

Agung
USD 91.40

Agung

12 Mawar lan lili

Kaendahan Sing Alus
USD 65.29

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kaendahan Spiritual
USD 113.16

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

Tentrem
USD 65.29

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

Kepinginan
USD 91.40

Kepinginan

Mawar lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kebecikan Sempurno
USD 65.29

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

Mulyo
USD 113.16

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

Wong Enom
USD 65.29

Wong Enom

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Memori Sing Nyenengake
USD 65.29

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Manis
USD 91.40

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

Trisno sing Isinan
USD 76.17

Trisno sing Isinan

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)