Phnom Penh Pangiriman Kembang

Sawise diarani minangka “Mutiara Persia”, kutha kuna Phnom Penh uga dikenal amarga koleksi kembange sing ora umum kang bisa ditemokake padha mekrok ing daerah kasebut. Saperangan kembang asli wilayah iku kalebu mawar, tulip lan kembang kang bentuke kaya renda saka tanduran palem borassus. Macem-macem anggrek uga bisa ditemokake thukul ing taman-taman saindhenging kutha.
Wong Enom
USD 64.36

Wong Enom

Mawar lan anyelir

Royalti
USD 80.45

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

Misterius
USD 80.45

Misterius

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Alus
USD 90.11

Alus

24 Mawar lan lilac

Enom
USD 64.36

Enom

Lili lan mawar

Setya
USD 90.11

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Wenehono Aku Eseman
USD 64.36

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

Ngaku Trisno
USD 64.36

Ngaku Trisno

Mawar

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu
USD 111.56

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ora iso lali
USD 64.36

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Tukang Melu Urusane Wong Liyo
USD 115.85

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

Kebecikan Sempurno
USD 64.36

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Godha
USD 111.56

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Teguh
USD 80.45

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

Tentrem
USD 64.36

Tentrem

8 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kaendahan Spiritual
USD 111.56

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

Ikatan Katresnan
USD 64.36

Ikatan Katresnan

9 Mawar

Tansah Bebarengan
USD 80.45

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)