Siĕmréab Pangiriman Kembang

Siemreab utawa Siem Reap kutha iki diarani, tansah diisi karo pemandangan teratai gedhe kelir jambon lan putih sing dadi sawijine kembang umum ing daerah iku. Mawar lan lili uga favorit ing taman-taman penduduk, bebarengan karo saperangan jinis anggrek kang eksotis. Arume mlati uga bisa dirasakake rumasuk ing udara nalika kembang-kembang putih kasebut padha mekrok.
Tentrem
USD 65.09

Tentrem

8 Mawar

Trisno Marang Alam
USD 91.13

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

Saklawase
USD 65.09

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Wenehono Aku Eseman
USD 65.09

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

Kasetyan
USD 91.13

Kasetyan

24 Mawar

Nyawiji
USD 91.13

Nyawiji

24 mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Manis
USD 91.13

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

Wong Enom
USD 65.09

Wong Enom

Mawar lan anyelir

Pantes
USD 81.36

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ayu
USD 65.09

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Watek
USD 117.16

Watek

Mawar, gypsophila

Panariman
USD 65.09

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Godha
USD 112.83

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Enak
USD 112.83

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

Apik-apik
USD 65.09

Apik-apik

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pasrah
USD 112.83

Pasrah

24 Mawar

Lara Ati
USD 112.83

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

Bungah
USD 65.09

Bungah

Gerbera, mawar, lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)