Pangiriman kembang seger kang cepet in Kanada. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Ottawa lan 88 kuta ing Kanada

Ora kaya negara-negara Eropa, Kanada ora duwe kembang nasional; nanging saben provinsi lan teritori ing Kanada duwe kembang sing unik lan spesial. Ing British Columbia, kembang-kembang cilik Pasific Dogwood dianggep kembang provinsine wong kana, dene kembang mayflower disenengi ing Nova Scotia. Ing provinsi Manitoba, kembang crocus padang rumput dadi kembang provinsi, dene lembayung biru isa ditemokne ing sakabehe wilayah New Brunswick. Ing Ottawa, festival tulip wulan Mei ngrayakne kekancan antarane Kanada karo Landa. Ratu Juliana menehi Ottawa 100.000 tulip kanggo matur nuwun marang prajurit mergo ngewangi mbebasne Landa. Ing ibukota Kanada Toronto, salah siji pameran kembang tahunan sing paling gedhe diadakne saben tahun. Wong Kanada seneng menehi kembang supaya ben aja lali, kanggo ngucapne dina kakek ninek, utawa ngrayakne 17 Februari, Dina Keluarga, nggawe karangan kembang saka tulip werna-werni.

Buket Misuwur ing Kanada


Prayaan

Prayaan

Mawar, anyelir lan lili

Minggat Karo Aku

Minggat Karo Aku

Mawar

Trisno Sing Endah

Trisno Sing Endah

12 Mawar

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

    
Wanito Ayu

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

Joyo

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

Memori Sing Nyenengake

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Godha

Godha

Mawar, lili lan gerbera

    
Teguh

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

Kaendahan Sing Alus

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

Ningkahan Sing Nyenengake

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

Bangga

Bangga

12 Mawar

    
Rangkul

Rangkul

Mawar lan gypsophila

Aku Isih Trisno Sliramu

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

Kajogo

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Manis

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

    

Tawaran Khusus: Aku Butuhke Sliramu

Saiki Dina Valentine, utawa deweke pancen seneng werna abang lan putih. Tatanan iki duwe rasa seni dekorasi lan cocok kanggo wanita sing seneng sentuhan berkelas ing panguripane. Tatanan iki kondang ing Calgary  Montreal  Ottawa  Toronto  Vancouver, lan tansah nunjukne ungkapan sing elegan. Mawar abang lan putih ditata apik lan nyeni neng jerone vas sing indah, sing ketara apik teka ngendi wae. Buket mawar mewah iki dadi cara kang cocok kanggo ngungkapne yen awakmu tansah mikirne deweke.
Informasi