Pangiriman kembang seger kang cepet in Kanada. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Ottawa lan 88 kuta ing Kanada

Ora kaya negara-negara Eropa, Kanada ora duwe kembang nasional; nanging saben provinsi lan teritori ing Kanada duwe kembang sing unik lan spesial. Ing British Columbia, kembang-kembang cilik Pasific Dogwood dianggep kembang provinsine wong kana, dene kembang mayflower disenengi ing Nova Scotia. Ing provinsi Manitoba, kembang crocus padang rumput dadi kembang provinsi, dene lembayung biru isa ditemokne ing sakabehe wilayah New Brunswick. Ing Ottawa, festival tulip wulan Mei ngrayakne kekancan antarane Kanada karo Landa. Ratu Juliana menehi Ottawa 100.000 tulip kanggo matur nuwun marang prajurit mergo ngewangi mbebasne Landa. Ing ibukota Kanada Toronto, salah siji pameran kembang tahunan sing paling gedhe diadakne saben tahun. Wong Kanada seneng menehi kembang supaya ben aja lali, kanggo ngucapne dina kakek ninek, utawa ngrayakne 17 Februari, Dina Keluarga, nggawe karangan kembang saka tulip werna-werni.

Buket Misuwur ing Kanada


Sasmito

Sasmito

Mawar lan gladiol

Urip Iku Endah

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

Godha

Godha

Mawar, lili lan gerbera

Wiwitan Kekancan

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

    
Kasombongan

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Perawatan Ibu

Perawatan Ibu

6 Mawar, anggrek lan anyelir

Ikatan Katresnan

Ikatan Katresnan

9 Mawar

Tentrem

Tentrem

8 Mawar

    
Tansah Sehat

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

Kasetyan

Kasetyan

24 Mawar

Wanito Sing Nyenengake

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

Kelanggengan

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

    
Kaendahan Spiritual

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

Ngedap-ngedapi

Ngedap-ngedapi

Mawar

Kaendahan sing Apik Banget

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

Inspirasi

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

    

Tawaran Khusus: Aku Butuhke Sliramu

Saiki Dina Valentine, utawa deweke pancen seneng werna abang lan putih. Tatanan iki duwe rasa seni dekorasi lan cocok kanggo wanita sing seneng sentuhan berkelas ing panguripane. Tatanan iki kondang ing Calgary  Montreal  Ottawa  Toronto  Vancouver, lan tansah nunjukne ungkapan sing elegan. Mawar abang lan putih ditata apik lan nyeni neng jerone vas sing indah, sing ketara apik teka ngendi wae. Buket mawar mewah iki dadi cara kang cocok kanggo ngungkapne yen awakmu tansah mikirne deweke.
Informasi