Pangiriman kembang seger kang cepet in Kanada. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Ottawa lan 88 kuta ing Kanada

Ora kaya negara-negara Eropa, Kanada ora duwe kembang nasional; nanging saben provinsi lan teritori ing Kanada duwe kembang sing unik lan spesial. Ing British Columbia, kembang-kembang cilik Pasific Dogwood dianggep kembang provinsine wong kana, dene kembang mayflower disenengi ing Nova Scotia. Ing provinsi Manitoba, kembang crocus padang rumput dadi kembang provinsi, dene lembayung biru isa ditemokne ing sakabehe wilayah New Brunswick. Ing Ottawa, festival tulip wulan Mei ngrayakne kekancan antarane Kanada karo Landa. Ratu Juliana menehi Ottawa 100.000 tulip kanggo matur nuwun marang prajurit mergo ngewangi mbebasne Landa. Ing ibukota Kanada Toronto, salah siji pameran kembang tahunan sing paling gedhe diadakne saben tahun. Wong Kanada seneng menehi kembang supaya ben aja lali, kanggo ngucapne dina kakek ninek, utawa ngrayakne 17 Februari, Dina Keluarga, nggawe karangan kembang saka tulip werna-werni.

Buket Misuwur ing Kanada


Guyonan

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Aku Isih Trisno Sliramu

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

Panariman

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

   
Nyawiji

Nyawiji

24 mawar

Royalti

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

Manis

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

   
Ramah

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

Prasojo Sing Endah

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

Kebecikan

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

   
Trisnane Wanito

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

Teguh

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

Apik-apik

Apik-apik

12 Mawar

   
Hadiah Amargo Apik Budine

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

Kasombongan

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Misterius

Misterius

12 Mawar

   
Ngaku Trisno

Ngaku Trisno

Mawar

Bungah Arep Teko

Bungah Arep Teko

7 Mawar

Kelanggengan

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

   

Tawaran Khusus: Aku Butuhke Sliramu

Saiki Dina Valentine, utawa deweke pancen seneng werna abang lan putih. Tatanan iki duwe rasa seni dekorasi lan cocok kanggo wanita sing seneng sentuhan berkelas ing panguripane. Tatanan iki kondang ing Calgary  Montreal  Ottawa  Toronto  Vancouver, lan tansah nunjukne ungkapan sing elegan. Mawar abang lan putih ditata apik lan nyeni neng jerone vas sing indah, sing ketara apik teka ngendi wae. Buket mawar mewah iki dadi cara kang cocok kanggo ngungkapne yen awakmu tansah mikirne deweke.
Informasi