Pangiriman kembang seger kang cepet in Kanada. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Ottawa lan 88 kuta ing Kanada

Ora kaya negara-negara Eropa, Kanada ora duwe kembang nasional; nanging saben provinsi lan teritori ing Kanada duwe kembang sing unik lan spesial. Ing British Columbia, kembang-kembang cilik Pasific Dogwood dianggep kembang provinsine wong kana, dene kembang mayflower disenengi ing Nova Scotia. Ing provinsi Manitoba, kembang crocus padang rumput dadi kembang provinsi, dene lembayung biru isa ditemokne ing sakabehe wilayah New Brunswick. Ing Ottawa, festival tulip wulan Mei ngrayakne kekancan antarane Kanada karo Landa. Ratu Juliana menehi Ottawa 100.000 tulip kanggo matur nuwun marang prajurit mergo ngewangi mbebasne Landa. Ing ibukota Kanada Toronto, salah siji pameran kembang tahunan sing paling gedhe diadakne saben tahun. Wong Kanada seneng menehi kembang supaya ben aja lali, kanggo ngucapne dina kakek ninek, utawa ngrayakne 17 Februari, Dina Keluarga, nggawe karangan kembang saka tulip werna-werni.

Buket Misuwur ing Kanada


Kaendahan Sing Gonta-ganti

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

Wicaksono

Wicaksono

Mawar lan anyelir

Trisno Sing Mbebayani

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Manis

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

    
Tentrem

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

Inspirasi

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

Trisno Sing Tanggung Jawab

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

Ambung

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

    
Bangga

Bangga

12 Mawar

Kaendahan sing Apik Banget

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

Mesem

Mesem

Mawar

Roso Syukur

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

    
Bungah Arep Teko

Bungah Arep Teko

7 Mawar

Wanito Sing Nyenengake

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

Roso Anget

Roso Anget

Lili lan mawar

Agung

Agung

12 Mawar lan lili

    

Tawaran Khusus: Aku Butuhke Sliramu

Saiki Dina Valentine, utawa deweke pancen seneng werna abang lan putih. Tatanan iki duwe rasa seni dekorasi lan cocok kanggo wanita sing seneng sentuhan berkelas ing panguripane. Tatanan iki kondang ing Calgary  Montreal  Ottawa  Toronto  Vancouver, lan tansah nunjukne ungkapan sing elegan. Mawar abang lan putih ditata apik lan nyeni neng jerone vas sing indah, sing ketara apik teka ngendi wae. Buket mawar mewah iki dadi cara kang cocok kanggo ngungkapne yen awakmu tansah mikirne deweke.
Informasi