British Columbia Pangiriman Kembang


Antusias

Antusias

Mawar

Trisno Sing Mbebayani

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Ambung

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

   
Panariman

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

Kaendahan sing Apik Banget

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

Bangga

Bangga

12 Mawar

   
Aku Isih Trisno Sliramu

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

Andhap Asor

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

Ayu Tenan

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

   
Tansah Sehat

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

Aku Nyekel Sliramu

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

Joyo

Joyo

Lili lan mawar