Ottawa Pangiriman Kembang

Bebarengan karo maneka jinis tulip werna-werni, sing bisa ditemokake ing saindhenging Ottawa, kutha iki uga omah kanggo saperangan kembang liyane. Krokus kuning kerep katon padha uwoh ing antarane tulip werna-werni, karo kembang hyacinth biru kang ayu. Mawar uga populer kanggo warga sekitar, utamane jinis tanduran rambat sing bisa nambah werna lan kaendahan ing tembok-tembok uga pager.

Mikirne Awake Dhewe
USD 111.24

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Kaendahan Abadi
USD 90.39

Kaendahan Abadi

Mawar

Sedep
USD 155.74

Sedep

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Antusias
USD 111.24

Antusias

Mawar

Godha
USD 111.24

Godha

Mawar, lili lan gerbera

Trisno Sing Mbebayani
USD 183.55

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kaendahan Sing Gonta-ganti
USD 111.24

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

Trisnane Wanito
USD 111.24

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

Trisno Sing Tanggung Jawab
USD 111.24

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ambung
USD 155.74

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

Panariman
USD 111.24

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

Andhap Asor Sing Apik
USD 111.24

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA