Pangiriman kembang seger kang cepet in Kazakhstan. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Astana lan 22 kuta ing Kazakhstan

Tulip wis mesthi populer ing Kazakhstan, lan lili yaiku kembang ora resmi, agawe dadi saperangan karangan kembang paling populer ing negara iki. Ing ibu kutha sing jengenge anyar yaiku Astana, 8 Maret dirayakake minangka Dina Wanita Nasional, lan hadiah tulip uga mawar sing duwe kelir cerah populer ing saindhenging negara. Ana luwih saka 110 jinis lili thukul ing desa-desa, kang dadi salah sijine alesan kembang iki dianggep minangka kembang nasional ora resmi. Mangsa semi, ing lembah ewunan lili lan tulip padha mekar bebarengan. Kembang sing terkenal liyane kalebu hyacinth lan iris, nanging kembang asline yaiku sing katon nonjol ing taman-taman negara iki. Allium lan fritillaria sing luwih gedhe saka tulip, disandingake anyelir lan gerbera werna-werni. Astana uga omah kanggo festival sing nembe wae digawe, kang kalebu ora mung tatanan kembang sing endah peni lan nyolok nanging uga dadi dorongan kanggo kelompok bercocok tanam ing saindhenging kutha. Aster, pansy, lan impatiens kabeh ditandur sak dalan-dalan ibu kutha. Salah siji sing paling kondhang saka kabeh kembang Kazakhstan yaiku tulip Schrenkii. Mung ditemokake ing padang rumput, makhluk urip sing nyolok iki yaiku permata langka ing antarane penyayang kembang.

Buket Misuwur ing Kazakhstan


Andhap Asor

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

Kebecikan

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Tentrem

Tentrem

8 Mawar

   
Maturnuwun Gelem Kekancan

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

Roso Syukur

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

Kasempurnan

Kasempurnan

24 Mawar

   
Teguh

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

Apik

Apik

Buket 6 mawar lan aster

Pasrah

Pasrah

24 Mawar

   
Apik Tenan

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Ikatan Katresnan

Ikatan Katresnan

9 Mawar

Trisno Ora Kebales

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

   


Tawaran Khusus: Pikiran Swargo

Informasi