Pangiriman kembang seger kang cepet in Kazakhstan. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Astana lan 21 kuta ing Kazakhstan

Tulip wis mesthi populer ing Kazakhstan, lan lili yaiku kembang ora resmi, agawe dadi saperangan karangan kembang paling populer ing negara iki. Ing ibu kutha sing jengenge anyar yaiku Astana, 8 Maret dirayakake minangka Dina Wanita Nasional, lan hadiah tulip uga mawar sing duwe kelir cerah populer ing saindhenging negara. Ana luwih saka 110 jinis lili thukul ing desa-desa, kang dadi salah sijine alesan kembang iki dianggep minangka kembang nasional ora resmi. Mangsa semi, ing lembah ewunan lili lan tulip padha mekar bebarengan. Kembang sing terkenal liyane kalebu hyacinth lan iris, nanging kembang asline yaiku sing katon nonjol ing taman-taman negara iki. Allium lan fritillaria sing luwih gedhe saka tulip, disandingake anyelir lan gerbera werna-werni. Astana uga omah kanggo festival sing nembe wae digawe, kang kalebu ora mung tatanan kembang sing endah peni lan nyolok nanging uga dadi dorongan kanggo kelompok bercocok tanam ing saindhenging kutha. Aster, pansy, lan impatiens kabeh ditandur sak dalan-dalan ibu kutha. Salah siji sing paling kondhang saka kabeh kembang Kazakhstan yaiku tulip Schrenkii. Mung ditemokake ing padang rumput, makhluk urip sing nyolok iki yaiku permata langka ing antarane penyayang kembang.

Buket Misuwur ing Kazakhstan


Ramah

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

Sedep

Sedep

Lili lan mawar

Pengarep-arep

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

   
Bangga

Bangga

12 Mawar

Ngedap-ngedapi

Ngedap-ngedapi

Mawar

Bungah Arep Teko

Bungah Arep Teko

7 Mawar

   
Kajogo

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Ayu

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Rangkul

Rangkul

Mawar lan gypsophila

   
Trisno sing Isinan

Trisno sing Isinan

12 Mawar

Trisno Sing Suci

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

Aku Butuhke Sliramu

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

   
Andhap Asor Sing Apik

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

Memori Sing Nyenengake

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Manis

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

   
Antusias

Antusias

Mawar

Rujuk

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

Lara Ati

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

   

Tawaran Khusus: Pikiran Swargo

Informasi