Pangiriman kembang seger kang cepet in Kazakhstan. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Astana lan 21 kuta ing Kazakhstan

Tulip wis mesthi populer ing Kazakhstan, lan lili yaiku kembang ora resmi, agawe dadi saperangan karangan kembang paling populer ing negara iki. Ing ibu kutha sing jengenge anyar yaiku Astana, 8 Maret dirayakake minangka Dina Wanita Nasional, lan hadiah tulip uga mawar sing duwe kelir cerah populer ing saindhenging negara. Ana luwih saka 110 jinis lili thukul ing desa-desa, kang dadi salah sijine alesan kembang iki dianggep minangka kembang nasional ora resmi. Mangsa semi, ing lembah ewunan lili lan tulip padha mekar bebarengan. Kembang sing terkenal liyane kalebu hyacinth lan iris, nanging kembang asline yaiku sing katon nonjol ing taman-taman negara iki. Allium lan fritillaria sing luwih gedhe saka tulip, disandingake anyelir lan gerbera werna-werni. Astana uga omah kanggo festival sing nembe wae digawe, kang kalebu ora mung tatanan kembang sing endah peni lan nyolok nanging uga dadi dorongan kanggo kelompok bercocok tanam ing saindhenging kutha. Aster, pansy, lan impatiens kabeh ditandur sak dalan-dalan ibu kutha. Salah siji sing paling kondhang saka kabeh kembang Kazakhstan yaiku tulip Schrenkii. Mung ditemokake ing padang rumput, makhluk urip sing nyolok iki yaiku permata langka ing antarane penyayang kembang.

Buket Misuwur ing Kazakhstan


Dewekan

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

Agung

Agung

Anyelir, mawar

Wanito Sing Nyenengake

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

Setya

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

    
Urip Iku Endah

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

Tansah Sehat

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

Kepinginan

Kepinginan

12 Mawar lan lili

Bungah Arep Teko

Bungah Arep Teko

7 Mawar

    
Puas

Puas

Anggrek lan mawar

Ngaku Trisno

Ngaku Trisno

Mawar

Wanito Ayu

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

Mikirne Awake Dhewe

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

    
Kabingungan

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

Kelanggengan

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Saklawase

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Mawar

    

Tawaran Khusus: Pikiran Swargo

Informasi