Pangiriman kembang seger kang cepet in Kazakhstan. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Astana lan 21 kuta ing Kazakhstan

Tulip wis mesthi populer ing Kazakhstan, lan lili yaiku kembang ora resmi, agawe dadi saperangan karangan kembang paling populer ing negara iki. Ing ibu kutha sing jengenge anyar yaiku Astana, 8 Maret dirayakake minangka Dina Wanita Nasional, lan hadiah tulip uga mawar sing duwe kelir cerah populer ing saindhenging negara. Ana luwih saka 110 jinis lili thukul ing desa-desa, kang dadi salah sijine alesan kembang iki dianggep minangka kembang nasional ora resmi. Mangsa semi, ing lembah ewunan lili lan tulip padha mekar bebarengan. Kembang sing terkenal liyane kalebu hyacinth lan iris, nanging kembang asline yaiku sing katon nonjol ing taman-taman negara iki. Allium lan fritillaria sing luwih gedhe saka tulip, disandingake anyelir lan gerbera werna-werni. Astana uga omah kanggo festival sing nembe wae digawe, kang kalebu ora mung tatanan kembang sing endah peni lan nyolok nanging uga dadi dorongan kanggo kelompok bercocok tanam ing saindhenging kutha. Aster, pansy, lan impatiens kabeh ditandur sak dalan-dalan ibu kutha. Salah siji sing paling kondhang saka kabeh kembang Kazakhstan yaiku tulip Schrenkii. Mung ditemokake ing padang rumput, makhluk urip sing nyolok iki yaiku permata langka ing antarane penyayang kembang.

Buket Misuwur ing Kazakhstan


Agung

Agung

12 Mawar lan lili

Trisnane Wanito

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

Mulyo

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

Ningkahan Sing Nyenengake

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

    
Roso Syukur

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

Tabah

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

Ayu

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Asli

Asli

12 Lili

    
Inspirasi

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

Kekuwatan

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

Kepinginan

Kepinginan

12 Mawar lan lili

    
Apik Tenan

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Aku Nyekel Sliramu

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

Maturnuwun

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

Arep-arep

Arep-arep

Gerbera

    

Tawaran Khusus: Pikiran Swargo

Informasi