Pangiriman kembang seger kang cepet in Kazakhstan. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Astana lan 21 kuta ing Kazakhstan

Tulip wis mesthi populer ing Kazakhstan, lan lili yaiku kembang ora resmi, agawe dadi saperangan karangan kembang paling populer ing negara iki. Ing ibu kutha sing jengenge anyar yaiku Astana, 8 Maret dirayakake minangka Dina Wanita Nasional, lan hadiah tulip uga mawar sing duwe kelir cerah populer ing saindhenging negara. Ana luwih saka 110 jinis lili thukul ing desa-desa, kang dadi salah sijine alesan kembang iki dianggep minangka kembang nasional ora resmi. Mangsa semi, ing lembah ewunan lili lan tulip padha mekar bebarengan. Kembang sing terkenal liyane kalebu hyacinth lan iris, nanging kembang asline yaiku sing katon nonjol ing taman-taman negara iki. Allium lan fritillaria sing luwih gedhe saka tulip, disandingake anyelir lan gerbera werna-werni. Astana uga omah kanggo festival sing nembe wae digawe, kang kalebu ora mung tatanan kembang sing endah peni lan nyolok nanging uga dadi dorongan kanggo kelompok bercocok tanam ing saindhenging kutha. Aster, pansy, lan impatiens kabeh ditandur sak dalan-dalan ibu kutha. Salah siji sing paling kondhang saka kabeh kembang Kazakhstan yaiku tulip Schrenkii. Mung ditemokake ing padang rumput, makhluk urip sing nyolok iki yaiku permata langka ing antarane penyayang kembang.

Buket Misuwur ing Kazakhstan


Enak

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

Bangga

Bangga

12 Mawar

Aku Isih Trisno Sliramu

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

Katresnan Sing Awet

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

    
Polos

Polos

24 Mawar lan aster

Kasempurnan

Kasempurnan

24 Mawar

Kebecikan

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

    
Apik Banget

Apik Banget

6 Mawar

Seksi

Seksi

Lili, mawar lan gypsophila

Asli

Asli

12 Lili

Trisno Marang Alam

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

    
Godha

Godha

Mawar, lili lan gerbera

Bungah Arep Teko

Bungah Arep Teko

7 Mawar

Tansah Bebarengan

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Prasojo Sing Endah

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

    

Tawaran Khusus: Pikiran Swargo

Informasi