Almaty Pangiriman Kembang

Almaty yaiku kutha paling gedhe ing Kazakhstan. Kutha iki ana ing wilayah pegunungan sing cocok kanggo tuwuhe maneka jinis kembang asli negara iki. Sawijine kembang sing bisa ditemokake mekrok ing kutha kalebu saperangan jinis aster. Daylily dadi pemandangan liya kang umum. Nalika festival kembang taunan pengunjung uga bisa ndelok macem-macem iris.
Nutup Janji
USD 74.90

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

Alus
USD 92.76

Alus

24 Mawar lan lilac

Teguh
USD 74.90

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kasenengan Rahasia
USD 104.28

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

Aku Butuhke Sliramu
USD 104.28

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

Abadi
USD 92.76

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Asli
USD 92.76

Asli

12 Lili

Ayu
USD 66.26

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Tabah
USD 104.28

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Memori Sing Nyenengake
USD 66.26

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Polos
USD 104.28

Polos

24 Mawar lan aster

Pangayoman
USD 104.28

Pangayoman

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Bungah Arep Teko
USD 66.26

Bungah Arep Teko

7 Mawar

Ngungkapke Trisno
USD 104.28

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

Tau Setya
USD 74.90

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Apik Banget
USD 119.26

Apik Banget

Mawar

Apik Tenan
USD 74.90

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Utomo
USD 92.76

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)