Almaty Pangiriman Kembang

Almaty yaiku kutha paling gedhe ing Kazakhstan. Kutha iki ana ing wilayah pegunungan sing cocok kanggo tuwuhe maneka jinis kembang asli negara iki. Sawijine kembang sing bisa ditemokake mekrok ing kutha kalebu saperangan jinis aster. Daylily dadi pemandangan liya kang umum. Nalika festival kembang taunan pengunjung uga bisa ndelok macem-macem iris.
Rangkul
USD 76.55

Rangkul

Mawar lan gypsophila

Dewekan
USD 94.80

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

Kaendahan Abadi
USD 76.55

Kaendahan Abadi

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Godha
USD 67.72

Godha

Mawar, lili lan gerbera

Trisno Tenan
USD 67.72

Trisno Tenan

Mawar lan heather

Salam
USD 94.80

Salam

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Modern
USD 67.72

Modern

Gerbera, lili lan aster

Ora iso lali
USD 67.72

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Kasetyan
USD 94.80

Kasetyan

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Ora Kebales
USD 94.80

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

Bayangan
USD 67.72

Bayangan

12 Mawar

Tansah Bebarengan
USD 76.55

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kasenengan
USD 106.58

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

Pesona Diwoso
USD 67.72

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Sedep
USD 94.80

Sedep

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Inspirasi
USD 106.58

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

Kelanggengan
USD 67.72

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Kaendahan Spiritual
USD 106.58

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)