Astana Pangiriman Kembang

Kutha kaloro paling gedhe ing Kazakhstan yaiku Astana. Kutha iki uga omah kanggo wit Bayterek sing kondhang. Uga dikenal minangka wit poplar iki diubengi kebon-kebon kembang. Poppy lan kembang matahari gawe sawangan sing apik tenan. Pengunjung uga bisa nemokake lavender wangi sing wujude dawa. Kembang abang, kuning lan ungu kasebut ditata ing rancangan kang agawe takjub.

Andhap Asor
USD 89.26

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

Kebecikan
USD 89.26

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Polos
USD 137.38

Polos

24 Mawar lan aster

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tentrem
USD 89.26

Tentrem

8 Mawar

Maturnuwun Gelem Kekancan
USD 98.58

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

Sasmito
USD 89.26

Sasmito

Mawar lan gladiol

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pesona Diwoso
USD 89.26

Pesona Diwoso

Mawar

Roso Syukur
USD 89.26

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

Kasempurnan
USD 124.96

Kasempurnan

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Hadiah Amargo Apik Budine
USD 160.67

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

Kebecikan Sempurno
USD 89.26

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

Teguh
USD 98.58

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA