Astana Pangiriman Kembang

Kutha kaloro paling gedhe ing Kazakhstan yaiku Astana. Kutha iki uga omah kanggo wit Bayterek sing kondhang. Uga dikenal minangka wit poplar iki diubengi kebon-kebon kembang. Poppy lan kembang matahari gawe sawangan sing apik tenan. Pengunjung uga bisa nemokake lavender wangi sing wujude dawa. Kembang abang, kuning lan ungu kasebut ditata ing rancangan kang agawe takjub.
Prayaan
USD 106.28

Prayaan

Mawar, anyelir lan lili

Aku Leren Dhisik
USD 67.53

Aku Leren Dhisik

Kembang srengenge lan anggrek

Roso Anget
USD 76.33

Roso Anget

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pangayoman
USD 106.28

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Mesem
USD 67.53

Mesem

Mawar

Trisno Sing Murni
USD 121.55

Trisno Sing Murni

36 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tabah
USD 106.28

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

Ngedap-ngedapi
USD 67.53

Ngedap-ngedapi

Mawar

Perawatan Ibu
USD 94.54

Perawatan Ibu

6 Mawar, anggrek lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Guyonan
USD 76.33

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Apik Banget
USD 106.28

Apik Banget

Lili lan mawar

Kaendahan Abadi
USD 76.33

Kaendahan Abadi

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Memori Sing Nyenengake
USD 67.53

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Nyenengake
USD 67.53

Nyenengake

Anyelir, mawar

Apik Banget
USD 121.55

Apik Banget

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pikiran Swargo
USD 106.28

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

Kaendahan Spiritual
USD 106.28

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

Lembut
USD 67.53

Lembut

Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)