Astana Pangiriman Kembang

Kutha kaloro paling gedhe ing Kazakhstan yaiku Astana. Kutha iki uga omah kanggo wit Bayterek sing kondhang. Uga dikenal minangka wit poplar iki diubengi kebon-kebon kembang. Poppy lan kembang matahari gawe sawangan sing apik tenan. Pengunjung uga bisa nemokake lavender wangi sing wujude dawa. Kembang abang, kuning lan ungu kasebut ditata ing rancangan kang agawe takjub.
Ngapusi
USD 66.54

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Arep-arep
USD 66.54

Arep-arep

Gerbera

Hadiah Amargo Apik Budine
USD 119.77

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Polos
USD 104.72

Polos

24 Mawar lan aster

Tau Setya
USD 75.21

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

Kasetyan
USD 93.15

Kasetyan

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ayu Tenan
USD 66.54

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

Seksi
USD 92.57

Seksi

Lili, mawar lan gypsophila

Bangga
USD 75.21

Bangga

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Rahasia
USD 75.21

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

Andhap Asor
USD 66.54

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

Urip Iku Endah
USD 104.72

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kamewahan
USD 66.54

Kamewahan

Mawar lan lili

Katresnan Sing Awet
USD 93.15

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

Serenade
USD 104.72

Serenade

Anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Godaan
USD 104.72

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila

Wong Enom
USD 66.54

Wong Enom

Mawar lan anyelir

Abadi
USD 93.15

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)