Astana Pangiriman Kembang

Kutha kaloro paling gedhe ing Kazakhstan yaiku Astana. Kutha iki uga omah kanggo wit Bayterek sing kondhang. Uga dikenal minangka wit poplar iki diubengi kebon-kebon kembang. Poppy lan kembang matahari gawe sawangan sing apik tenan. Pengunjung uga bisa nemokake lavender wangi sing wujude dawa. Kembang abang, kuning lan ungu kasebut ditata ing rancangan kang agawe takjub.
Ngapusi
USD 99.11

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Arep-arep
USD 99.11

Arep-arep

Gerbera

Hadiah Amargo Apik Budine
USD 178.40

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Polos
USD 155.99

Polos

24 Mawar lan aster

Tau Setya
USD 112.04

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

Kasetyan
USD 138.75

Kasetyan

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ayu Tenan
USD 99.11

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

Seksi
USD 137.89

Seksi

Lili, mawar lan gypsophila

Bangga
USD 112.04

Bangga

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Rahasia
USD 112.04

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

Andhap Asor
USD 99.11

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

Urip Iku Endah
USD 155.99

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kamewahan
USD 99.11

Kamewahan

Mawar lan lili

Katresnan Sing Awet
USD 138.75

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

Serenade
USD 155.99

Serenade

Anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Godaan
USD 155.99

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila

Wong Enom
USD 99.11

Wong Enom

Mawar lan anyelir

Abadi
USD 138.75

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top