Karagandy Pangiriman Kembang

Karagandy yaiku jeneng kanggo semak-semak caragana sing uwoh ing wujud kelompok cilik kembang. Kembang kuning, putih lan jambon umum ana ing semak-semak kasebut. Iris lan aster kerep ditandur ing kebon-kebon lan wiwit mekrok ing mangsa semi. Daylily uga populer kanggo warga. Pengunjung uga bisa nemokake saperangan jinis mawar.
Ora Iso Urip Tanpo Sliramu
USD 103.71

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

Joyo
USD 65.89

Joyo

Lili lan mawar

Urip Sing Nyenengake
USD 74.49

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Nyenengake
USD 65.89

Nyenengake

Anyelir, mawar

Pasrah
USD 103.71

Pasrah

24 Mawar

Kasombongan
USD 92.25

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Rahasia
USD 74.49

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

Apik Tenan
USD 74.49

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Puas
USD 103.71

Puas

Anggrek lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Mergo Ndeleng Kapisan
USD 103.71

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

Ramah
USD 92.25

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

Kasenengan
USD 103.71

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pangayoman
USD 103.71

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Manis
USD 92.25

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

Kelanggengan
USD 65.89

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Mbebayani
USD 103.71

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Trisno Sing Ditinggalke
USD 103.71

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

Kabingungan
USD 103.71

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)