Karagandy Pangiriman Kembang

Karagandy yaiku jeneng kanggo semak-semak caragana sing uwoh ing wujud kelompok cilik kembang. Kembang kuning, putih lan jambon umum ana ing semak-semak kasebut. Iris lan aster kerep ditandur ing kebon-kebon lan wiwit mekrok ing mangsa semi. Daylily uga populer kanggo warga. Pengunjung uga bisa nemokake saperangan jinis mawar.

Andhap Asor
USD 86.46

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

Kebecikan
USD 86.46

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Ndelok Sing Cepet
USD 133.07

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tentrem
USD 86.46

Tentrem

8 Mawar

Maturnuwun Gelem Kekancan
USD 95.48

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

Royalti
USD 95.48

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Roso Syukur
USD 86.46

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

Kasempurnan
USD 121.04

Kasempurnan

24 Mawar

Arep-arep
USD 86.46

Arep-arep

Gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Teguh
USD 95.48

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

Ngungkapke Trisno
USD 133.07

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

Pangayoman
USD 133.07

Pangayoman

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA