Karagandy Pangiriman Kembang

Karagandy yaiku jeneng kanggo semak-semak caragana sing uwoh ing wujud kelompok cilik kembang. Kembang kuning, putih lan jambon umum ana ing semak-semak kasebut. Iris lan aster kerep ditandur ing kebon-kebon lan wiwit mekrok ing mangsa semi. Daylily uga populer kanggo warga. Pengunjung uga bisa nemokake saperangan jinis mawar.
Ikatan Katresnan
USD 66.43

Ikatan Katresnan

9 Mawar

Trisno sing Isinan
USD 75.10

Trisno sing Isinan

12 Mawar

Kasenengan Rahasia
USD 104.56

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pikiran Swargo
USD 104.56

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

Bungah Arep Teko
USD 66.43

Bungah Arep Teko

7 Mawar

Alus
USD 93.00

Alus

24 Mawar lan lilac

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Optimis
USD 75.10

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

Memori Sing Nyenengake
USD 66.43

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Nyawiji
USD 93.00

Nyawiji

24 mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tabah
USD 104.56

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

Aku Butuhke Sliramu
USD 104.56

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

Trisno Marang Alam
USD 93.00

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Inspirasi
USD 104.56

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

Ndelok Sing Cepet
USD 104.56

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

Godha
USD 66.43

Godha

Mawar, lili lan gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Apik Tenan
USD 75.10

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Prayaan
USD 104.56

Prayaan

Mawar, anyelir lan lili

Bangga
USD 75.10

Bangga

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)