Karagandy Pangiriman Kembang

Karagandy yaiku jeneng kanggo semak-semak caragana sing uwoh ing wujud kelompok cilik kembang. Kembang kuning, putih lan jambon umum ana ing semak-semak kasebut. Iris lan aster kerep ditandur ing kebon-kebon lan wiwit mekrok ing mangsa semi. Daylily uga populer kanggo warga. Pengunjung uga bisa nemokake saperangan jinis mawar.
Ikatan Katresnan
USD 99.01

Ikatan Katresnan

9 Mawar

Trisno sing Isinan
USD 111.92

Trisno sing Isinan

12 Mawar

Kasenengan Rahasia
USD 155.83

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pikiran Swargo
USD 155.83

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

Bungah Arep Teko
USD 99.01

Bungah Arep Teko

7 Mawar

Alus
USD 138.61

Alus

24 Mawar lan lilac

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Optimis
USD 111.92

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

Memori Sing Nyenengake
USD 99.01

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Nyawiji
USD 138.61

Nyawiji

24 mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tabah
USD 155.83

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

Aku Butuhke Sliramu
USD 155.83

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

Trisno Marang Alam
USD 138.61

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Inspirasi
USD 155.83

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

Ndelok Sing Cepet
USD 155.83

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

Godha
USD 99.01

Godha

Mawar, lili lan gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Apik Tenan
USD 111.92

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Prayaan
USD 155.83

Prayaan

Mawar, anyelir lan lili

Bangga
USD 111.92

Bangga

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top