Taraz Pangiriman Kembang

Salah siji kutha paling tuwa ing Kazakhstan yaiku Taraz. Kutha sing luwih saka 2.000 taun iki omah kanggo saperangan taman lan kebon. Macem-macem mawar uwoh ing saindhenging kebon-kebon. Tulip ngebaki kutha kanthi kelire sing werna-werni ing mangsa semi. Lili,widuri lan iris uga ditandur saindhenging Taraz.
Kaendahan Spiritual
USD 104.51

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

Urip Sing Nyenengake
USD 75.06

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

Kaendahan Sing Gonta-ganti
USD 66.40

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pangayoman
USD 104.51

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Trisno Sing Asing
USD 66.40

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

Utomo
USD 92.96

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Suci
USD 104.51

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

Kekuwatan
USD 75.06

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

Prayaan
USD 104.51

Prayaan

Mawar, anyelir lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Melodik
USD 92.96

Melodik

24 Mawar

Ngedap-ngedapi
USD 66.40

Ngedap-ngedapi

Mawar

Modern
USD 66.40

Modern

Gerbera, lili lan aster

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tukang Melu Urusane Wong Liyo
USD 119.52

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

Trisnane Wanito
USD 66.40

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

Mulyo
USD 104.51

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Dewekan
USD 92.96

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

Sabar
USD 66.40

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

Wanito Ayu
USD 66.40

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)