Taraz Pangiriman Kembang

Salah siji kutha paling tuwa ing Kazakhstan yaiku Taraz. Kutha sing luwih saka 2.000 taun iki omah kanggo saperangan taman lan kebon. Macem-macem mawar uwoh ing saindhenging kebon-kebon. Tulip ngebaki kutha kanthi kelire sing werna-werni ing mangsa semi. Lili,widuri lan iris uga ditandur saindhenging Taraz.
Tentrem
USD 67.00

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

Ramah
USD 93.80

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

Apik Banget
USD 67.00

Apik Banget

6 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tentrem
USD 67.00

Tentrem

8 Mawar

Kasetyan
USD 93.80

Kasetyan

24 Mawar

Tau Setya
USD 75.74

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Apik Tenan
USD 75.74

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Aku Butuhke Sliramu
USD 105.45

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

Dewekan
USD 93.80

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Tanggung Jawab
USD 67.00

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

Setya
USD 93.80

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

Rujuk
USD 105.45

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Modern
USD 67.00

Modern

Gerbera, lili lan aster

Kasenengan
USD 105.45

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

Kekuwatan
USD 75.74

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Wenehono Aku Eseman
USD 67.00

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

Wanito Ayu
USD 67.00

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

Trisno Sing Asing
USD 67.00

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)