Taraz Pangiriman Kembang

Salah siji kutha paling tuwa ing Kazakhstan yaiku Taraz. Kutha sing luwih saka 2.000 taun iki omah kanggo saperangan taman lan kebon. Macem-macem mawar uwoh ing saindhenging kebon-kebon. Tulip ngebaki kutha kanthi kelire sing werna-werni ing mangsa semi. Lili,widuri lan iris uga ditandur saindhenging Taraz.
Kaendahan Spiritual
USD 155.78

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

Urip Sing Nyenengake
USD 111.88

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

Kaendahan Sing Gonta-ganti
USD 98.97

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pangayoman
USD 155.78

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Trisno Sing Asing
USD 98.97

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

Utomo
USD 138.56

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Suci
USD 155.78

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

Kekuwatan
USD 111.88

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

Prayaan
USD 155.78

Prayaan

Mawar, anyelir lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Melodik
USD 138.56

Melodik

24 Mawar

Ngedap-ngedapi
USD 98.97

Ngedap-ngedapi

Mawar

Modern
USD 98.97

Modern

Gerbera, lili lan aster

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tukang Melu Urusane Wong Liyo
USD 178.15

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

Trisnane Wanito
USD 98.97

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

Mulyo
USD 155.78

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Dewekan
USD 138.56

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

Sabar
USD 98.97

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

Wanito Ayu
USD 98.97

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top