Pangiriman kembang seger kang cepet in Kenya. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Nairobi lan 8 kuta ing Kenya

Ibu kutha Nairobi cepet dadi exportir kembang kang kondhang, mbok menawa iki alesane ngapa negara kasebut entuk saran supaya ngadopsi anggrek minangka kembang nasionale. Iklim ing Kenya nggawe lokasi sing cocok kanggo akeh jinis kembang, kalebu macem-macem jinis mawar sing padha nggawe gumun. Saperangan kembang mawar kang luwih populer kalebu mawar ijo enom kiwi, mawar abang mbranang lan mawar oranye padhang. Senajan kabeh warga Kenya percaya kembang duwe teges tartamtu, nanging bab iki utamane ana ing Nairobi. Ing ibu kutha, masyarakat Nairobi percaya menawa sawijine kinurmatan yen ngirim lan nampa kembang, dadi saben karangan kembang tansah ditata kanthi teliti. Ing kene, kembang ireng ora nglambangake kelangan lan berkabung, nanging nyampekake rasa katresnan lan obsesi. Mawar oranye padhang kerep dikirim dening pengagum rahasia, dene sak tangkai mawar abang bisa nandhakake tresna lan pengabdian sak umur urip. Tradisi kembang sing tansah dihormati, kang lestari saindhenging negara, yaiku kembang buket sing kondhang. Kerep ditaleni nganggo pita satin werna-werni, kembang kasebut kerep diwenehake nalika pacaran utawa minangka tandha kekancan lan katresnan. Kanthi sejarah kembang sing akeh lan taman-taman endah, negara Kenya ora entuk dilewatke dening penyayang kembang.

Buket Misuwur ing Kenya


Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

Kajogo

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Trisno Rahasia

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

   
Ayo Njupuk Kesempatan

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

Apik

Apik

Buket 6 mawar lan aster

Aku Nyekel Sliramu

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

   
Setya

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

Royalti

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

Tabah

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

   
Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

Ngaku Trisno

Ngaku Trisno

Mawar

Enak

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

   
Kabingungan

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

Saklawase

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

   
Aku Butuhke Sliramu

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

Maturnuwun Gelem Kekancan

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

Kesan Sing Awet

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

   

Tawaran Khusus: Aku Dhuwekmu

Informasi