Ketentuan Panggunaan

Gambar: Gambar iku digae ilustrasi. Kembang iku barang sing unik. Cara nyusun kembang rada beda titik karo sing ana ing gambar.

Penggantian: Yen ana alasan tertentu kembang sing dipesen ora ana. Kedadian kaya ngene iki jarang. Nanging kadangkala kita bakal ngganti kembang kui karo kembang sing pada.

Mungkin ana saperangan variasi