Pangiriman kembang seger kang cepet in Kirgistan. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Bishkek lan 6 kuta ing Kirgistan

Buket Misuwur ing Kirgistan


Ayo Njupuk Kesempatan

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

Roso Syukur

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

Trisno Sing Ditinggalke

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

    
Andhap Asor Sing Apik

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

Agung

Agung

Anyelir, mawar

Nutup Janji

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

Trisno Sing Tanggung Jawab

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

    
Pantes

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Ayu

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Tentrem

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

Mesem

Mesem

Mawar

    
Manis

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

Trisno Sing Mbebayani

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Enom

Enom

Lili lan mawar

Melodik

Melodik

24 Mawar