Pangiriman kembang seger kang cepet in Kirgistan. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Bishkek lan 6 kuta ing Kirgistan

Buket Misuwur ing Kirgistan


Katresnan Sing Awet

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

Tentrem

Tentrem

8 Mawar

Apik Tenan

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

   
Trisno Rahasia

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Mawar

Melodik

Melodik

24 Mawar

   
Perawatan Ibu

Perawatan Ibu

6 Mawar, anggrek lan anyelir

Kasempurnan

Kasempurnan

24 Mawar

Tansah Bebarengan

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

   
Trisnane Wanito

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

Apik

Apik

Buket 6 mawar lan aster

Kekuwatan

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

   
Pangayoman

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Rujuk

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

Panariman

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

   
Misterius

Misterius

12 Mawar

Bangga

Bangga

12 Mawar

Wicaksono

Wicaksono

Mawar lan anyelir