Pangiriman kembang seger kang cepet in Kirgistan. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Bishkek lan 6 kuta ing Kirgistan

Buket Misuwur ing Kirgistan


Pangayoman

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Optimis

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

Apik Banget

Apik Banget

Mawar

   
Maturnuwun

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

Dewekan

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

Ayo Njupuk Kesempatan

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

   
Tansah Bebarengan

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Apik Tenan

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Kelanggengan

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

   
Lembut

Lembut

Lili lan gypsophila

Sedep

Sedep

Lili lan mawar

Kaendahan sing Apik Banget

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan