Pangiriman kembang seger kang cepet in Kirgistan. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Bishkek lan 6 kuta ing Kirgistan

Buket Misuwur ing Kirgistan


Trisno Tenan

Trisno Tenan

Mawar lan heather

Memori Sing Nyenengake

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Godha

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Utomo

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

    
Tentrem

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

Prasojo Sing Endah

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

Kepinginan

Kepinginan

12 Mawar lan lili

Mugo-mugo Kasil

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

    
Bungah Arep Teko

Bungah Arep Teko

7 Mawar

Kasombongan

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Apik Tenan

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Kasempurnan

Kasempurnan

24 Mawar

    
Sabar

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

Pengarep-arep

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

Tentrem

Tentrem

8 Mawar

Lembut

Lembut

Lili lan gypsophila