Pangiriman kembang seger kang cepet in Kirgistan. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Bishkek lan 6 kuta ing Kirgistan

Buket Misuwur ing Kirgistan


Kelanggengan

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

Ngungkapke Trisno

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

Antusias

Antusias

Mawar

Nutup Janji

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

    
Wanito Ayu

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

Trisno Marang Alam

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

Apik Banget

Apik Banget

Mawar

Trisno Rahasia

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

    
Trisno Sing Endah

Trisno Sing Endah

12 Mawar

Mikirne Awake Dhewe

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Tentrem

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

Nyenengake

Nyenengake

Anyelir, mawar

    
Mulyo

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

Godha

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Perawatan Ibu

Perawatan Ibu

6 Mawar, anggrek lan anyelir