Pangiriman kembang seger kang cepet in Kolumbia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Bogotá lan 40 kuta ing Kolumbia

Senajan ibu kutha Kolumbia (Columbia) yaiku Bogota, kutha Medellin dadi tuan rumah kanggo acara sosial paling penting dhewe sak taun, Festival Kembang. Salah sijine festival kembang sing paling dienten-enteni, puncake festival petani sing akeh yaiku parade silletas. Kayu cilik iku, kursi kaya pigura sing jaman mbiyene dinggo nggawa bayi lan bocah cilik, nanging saiki petani lokal lan seniman ngiseni silletas karo atusan kembang werna-werni asli negara kasebut. Susunan sing gedhe lan maneka werna iku biasane dikebaki karo atusan krisan, mawar, kembang matahari sing cerah, lan agapanthus bunder gedhe. Anggrek tansah populer ora mung ing tatanan sing werna-werni, nanging uga dadi kembang nasional. Naturalis Kolumbia Jose Jeronimo Triana milih anggrek Cattleya dadi kembang nasional nggambarake kembange sing nyolok minangka "paling ayu" ing donya. Kembang liyane sing umum lan populer ing antarane wong-wong Kolumbia kalebu, gladiola, lili, lan pinokio. Gladiola lan krisan uga bisa ditemokake dadi dekorasi watu nisan ing kuburan. Kaya negara liyane, Dina Valentine yaiku dina preinan penting kanggo wong-wong kang tresna Kolumbia (Columbia) lan mawar isih dadi pilihan paling populer kanggo preinan romantis iki.

Buket Misuwur ing Kolumbia


Roso Syukur

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

Ayu Tenan

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

Watek

Watek

Mawar, gypsophila

   
Ora iso lali

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Sabar

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

   
Lembut

Lembut

Mawar lan gypsophila

Polos

Polos

24 Mawar lan aster

Ikatan Katresnan

Ikatan Katresnan

9 Mawar

   
Aku Isih Trisno Sliramu

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

Kebecikan

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Ningkahan Sing Nyenengake

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

   
Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

Pikiran Swargo

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

   
Aku Nyekel Sliramu

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

Setya

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

Bungah Arep Teko

Bungah Arep Teko

7 Mawar

   

Tawaran Khusus: Kasenengan Rahasia

Informasi