Pangiriman kembang seger kang cepet in Kolumbia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Bogotá lan 40 kuta ing Kolumbia

Senajan ibu kutha Kolumbia (Columbia) yaiku Bogota, kutha Medellin dadi tuan rumah kanggo acara sosial paling penting dhewe sak taun, Festival Kembang. Salah sijine festival kembang sing paling dienten-enteni, puncake festival petani sing akeh yaiku parade silletas. Kayu cilik iku, kursi kaya pigura sing jaman mbiyene dinggo nggawa bayi lan bocah cilik, nanging saiki petani lokal lan seniman ngiseni silletas karo atusan kembang werna-werni asli negara kasebut. Susunan sing gedhe lan maneka werna iku biasane dikebaki karo atusan krisan, mawar, kembang matahari sing cerah, lan agapanthus bunder gedhe. Anggrek tansah populer ora mung ing tatanan sing werna-werni, nanging uga dadi kembang nasional. Naturalis Kolumbia Jose Jeronimo Triana milih anggrek Cattleya dadi kembang nasional nggambarake kembange sing nyolok minangka "paling ayu" ing donya. Kembang liyane sing umum lan populer ing antarane wong-wong Kolumbia kalebu, gladiola, lili, lan pinokio. Gladiola lan krisan uga bisa ditemokake dadi dekorasi watu nisan ing kuburan. Kaya negara liyane, Dina Valentine yaiku dina preinan penting kanggo wong-wong kang tresna Kolumbia (Columbia) lan mawar isih dadi pilihan paling populer kanggo preinan romantis iki.

Buket Misuwur ing Kolumbia


Ngaku Trisno

Ngaku Trisno

Mawar

Kasenengan Rahasia

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

Apik Banget

Apik Banget

Lili lan mawar

Roso Anget

Roso Anget

Lili lan mawar

    
Tentrem

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

Trisno Sing Suci

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

Apik Banget

Apik Banget

Mawar

Tabah

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

    
Kaendahan Spiritual

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

Godha

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Ora iso lali

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Andhap Asor Sing Apik

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

    
Maturnuwun Gelem Kekancan

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

Roso Syukur

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Mawar

Setya

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

    

Tawaran Khusus: Kasenengan Rahasia

Informasi