Pangiriman kembang seger kang cepet in Kolumbia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Bogotá lan 40 kuta ing Kolumbia

Senajan ibu kutha Kolumbia (Columbia) yaiku Bogota, kutha Medellin dadi tuan rumah kanggo acara sosial paling penting dhewe sak taun, Festival Kembang. Salah sijine festival kembang sing paling dienten-enteni, puncake festival petani sing akeh yaiku parade silletas. Kayu cilik iku, kursi kaya pigura sing jaman mbiyene dinggo nggawa bayi lan bocah cilik, nanging saiki petani lokal lan seniman ngiseni silletas karo atusan kembang werna-werni asli negara kasebut. Susunan sing gedhe lan maneka werna iku biasane dikebaki karo atusan krisan, mawar, kembang matahari sing cerah, lan agapanthus bunder gedhe. Anggrek tansah populer ora mung ing tatanan sing werna-werni, nanging uga dadi kembang nasional. Naturalis Kolumbia Jose Jeronimo Triana milih anggrek Cattleya dadi kembang nasional nggambarake kembange sing nyolok minangka "paling ayu" ing donya. Kembang liyane sing umum lan populer ing antarane wong-wong Kolumbia kalebu, gladiola, lili, lan pinokio. Gladiola lan krisan uga bisa ditemokake dadi dekorasi watu nisan ing kuburan. Kaya negara liyane, Dina Valentine yaiku dina preinan penting kanggo wong-wong kang tresna Kolumbia (Columbia) lan mawar isih dadi pilihan paling populer kanggo preinan romantis iki.

Buket Misuwur ing Kolumbia


Apik Banget

Apik Banget

Lili lan mawar

Wong Enom

Wong Enom

Mawar lan anyelir

Tentrem

Tentrem

8 Mawar

Kekuwatan

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

    
Enom

Enom

Lili lan mawar

Pengarep-arep

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

Godha

Godha

Mawar, lili lan gerbera

Kesan Sing Awet

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

    
Tukang Melu Urusane Wong Liyo

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

Urip Iku Endah

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

Trisnane Wanito

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

Aku Butuhke Sliramu

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

    
Panariman

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

Trisno Sing Murni

Trisno Sing Murni

36 Mawar

Ora iso lali

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Kaendahan Abadi

Kaendahan Abadi

Mawar

    

Tawaran Khusus: Kasenengan Rahasia

Informasi