Pangiriman kembang seger kang cepet in Kolumbia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Bogotá lan 40 kuta ing Kolumbia

Senajan ibu kutha Kolumbia (Columbia) yaiku Bogota, kutha Medellin dadi tuan rumah kanggo acara sosial paling penting dhewe sak taun, Festival Kembang. Salah sijine festival kembang sing paling dienten-enteni, puncake festival petani sing akeh yaiku parade silletas. Kayu cilik iku, kursi kaya pigura sing jaman mbiyene dinggo nggawa bayi lan bocah cilik, nanging saiki petani lokal lan seniman ngiseni silletas karo atusan kembang werna-werni asli negara kasebut. Susunan sing gedhe lan maneka werna iku biasane dikebaki karo atusan krisan, mawar, kembang matahari sing cerah, lan agapanthus bunder gedhe. Anggrek tansah populer ora mung ing tatanan sing werna-werni, nanging uga dadi kembang nasional. Naturalis Kolumbia Jose Jeronimo Triana milih anggrek Cattleya dadi kembang nasional nggambarake kembange sing nyolok minangka "paling ayu" ing donya. Kembang liyane sing umum lan populer ing antarane wong-wong Kolumbia kalebu, gladiola, lili, lan pinokio. Gladiola lan krisan uga bisa ditemokake dadi dekorasi watu nisan ing kuburan. Kaya negara liyane, Dina Valentine yaiku dina preinan penting kanggo wong-wong kang tresna Kolumbia (Columbia) lan mawar isih dadi pilihan paling populer kanggo preinan romantis iki.

Buket Misuwur ing Kolumbia


Andhap Asor Sing Apik

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

Urip Sing Nyenengake

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

Enak

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

Kebecikan Sempurno

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

    
Sedep

Sedep

Lili lan mawar

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

Apik-apik

Apik-apik

12 Mawar

Ayu

Ayu

12 Mawar lan anyelir

    
Prasojo Sing Endah

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

Kasempurnan

Kasempurnan

24 Mawar

Trisno Sing Asing

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

Modern

Modern

Gerbera, lili lan aster

    
Abadi

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

Antusias

Antusias

Mawar

Tau Setya

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

Urip Iku Endah

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

    

Tawaran Khusus: Kasenengan Rahasia

Informasi