Pangiriman kembang seger kang cepet in Kolumbia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Bogotá lan 41 kuta ing Kolumbia

Senajan ibu kutha Kolumbia (Columbia) yaiku Bogota, kutha Medellin dadi tuan rumah kanggo acara sosial paling penting dhewe sak taun, Festival Kembang. Salah sijine festival kembang sing paling dienten-enteni, puncake festival petani sing akeh yaiku parade silletas. Kayu cilik iku, kursi kaya pigura sing jaman mbiyene dinggo nggawa bayi lan bocah cilik, nanging saiki petani lokal lan seniman ngiseni silletas karo atusan kembang werna-werni asli negara kasebut. Susunan sing gedhe lan maneka werna iku biasane dikebaki karo atusan krisan, mawar, kembang matahari sing cerah, lan agapanthus bunder gedhe. Anggrek tansah populer ora mung ing tatanan sing werna-werni, nanging uga dadi kembang nasional. Naturalis Kolumbia Jose Jeronimo Triana milih anggrek Cattleya dadi kembang nasional nggambarake kembange sing nyolok minangka "paling ayu" ing donya. Kembang liyane sing umum lan populer ing antarane wong-wong Kolumbia kalebu, gladiola, lili, lan pinokio. Gladiola lan krisan uga bisa ditemokake dadi dekorasi watu nisan ing kuburan. Kaya negara liyane, Dina Valentine yaiku dina preinan penting kanggo wong-wong kang tresna Kolumbia (Columbia) lan mawar isih dadi pilihan paling populer kanggo preinan romantis iki.

Buket Misuwur ing Kolumbia


Trisno Sing Mbebayani

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Antusias

Antusias

Mawar

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

   
Enak

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

Ambung

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

   
Ayo Njupuk Kesempatan

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

Wanito Ayu

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

Maturnuwun

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

   
Nyolowedi

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

Andhap Asor

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

Seksi

Seksi

Lili, mawar lan gypsophila

   
Apik-apik

Apik-apik

12 Mawar

Mugo-mugo Kasil

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

Kasenengan Rahasia

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

   
Prasojo Sing Endah

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

Aku Isih Trisno Sliramu

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

Puas

Puas

Anggrek lan mawar

   


Tawaran Khusus: Kasenengan Rahasia

Informasi