Barranquilla Pangiriman Kembang

Barranquilla yaiku kutha sejarah lan budhaya sing nggunakake kembang ing saben acara festivale. Jinis kembang kang populer kalebu kembang werna abang geni saka wit sing dijenengi padha, bareng karo tanduran lambang kutha yaiku Cayena utawa kembang sepatu China. Anggrek arep saben taun mekrok terus, bareng karo lili wangi, lan anyelir kelir padhang.
Abadi
USD 75.69

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

Trisno Sing Murni
USD 97.32

Trisno Sing Murni

36 Mawar

Godha
USD 54.06

Godha

Mawar, lili lan gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Prayaan
USD 102.72

Prayaan

Mawar, anyelir lan lili

Trisno Sing Suci
USD 102.72

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

Ngungkapke Trisno
USD 102.72

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Sabar
USD 54.06

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

Kasenengan Rahasia
USD 102.72

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

Setya
USD 75.69

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Katresnan
USD 74.34

Katresnan

12 Mawar

Antusias
USD 54.06

Antusias

Mawar

Guyonan
USD 74.34

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Godha
USD 102.72

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Dewekan
USD 75.69

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

Mulyo
USD 102.72

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tau Setya
USD 74.34

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

Mugo-mugo Kasil
USD 40.55

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

Trisno Marang Alam
USD 75.69

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)