Barranquilla Pangiriman Kembang

Barranquilla yaiku kutha sejarah lan budhaya sing nggunakake kembang ing saben acara festivale. Jinis kembang kang populer kalebu kembang werna abang geni saka wit sing dijenengi padha, bareng karo tanduran lambang kutha yaiku Cayena utawa kembang sepatu China. Anggrek arep saben taun mekrok terus, bareng karo lili wangi, lan anyelir kelir padhang.
Teguh
USD 72.97

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

Apik Banget
USD 53.07

Apik Banget

6 Mawar

Aku Butuhke Sliramu
USD 100.84

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Puas
USD 100.84

Puas

Anggrek lan mawar

Ngaku Trisno
USD 53.07

Ngaku Trisno

Mawar

Pantes
USD 72.97

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kaendahan sing Apik Banget
USD 53.07

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

Dewekan
USD 74.30

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

Trisno Rahasia
USD 72.97

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kesan Sing Awet
USD 100.84

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

Wenehono Aku Eseman
USD 53.07

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

Ayu Tenan
USD 53.07

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Godha
USD 100.84

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Trisno Sing Tanggung Jawab
USD 53.07

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

Mulyo
USD 100.84

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Roso Anget
USD 72.97

Roso Anget

Lili lan mawar

Serenade
USD 100.84

Serenade

Anggrek

Arep-arep
USD 53.07

Arep-arep

Gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)