Barranquilla Pangiriman Kembang

Barranquilla yaiku kutha sejarah lan budhaya sing nggunakake kembang ing saben acara festivale. Jinis kembang kang populer kalebu kembang werna abang geni saka wit sing dijenengi padha, bareng karo tanduran lambang kutha yaiku Cayena utawa kembang sepatu China. Anggrek arep saben taun mekrok terus, bareng karo lili wangi, lan anyelir kelir padhang.

Trisno Sing Mbebayani
USD 112.01

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Antusias
USD 59.33

Antusias

Mawar

Pesona Diwoso
USD 59.33

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kaendahan Sing Gonta-ganti
USD 59.33

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

Enak
USD 112.01

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

Ambung
USD 83.07

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ora Iso Urip Tanpo Sliramu
USD 112.01

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

Kamewahan
USD 59.33

Kamewahan

Mawar lan lili

Ayo Njupuk Kesempatan
USD 59.33

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kebecikan
USD 59.33

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Wanito Ayu
USD 59.33

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

Mesem
USD 59.33

Mesem

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA