Bogotá Pangiriman Kembang

Bogota rumangsa bangga karo jinis kembang asli lan impore kang gawe gumun kalebu 564 spesies anggrek. Kembang matahari kuning padhang duwe teges khusus kanggo warga lan kembange sing gedhe iku kerep ana ing karangan kembang dinggo pajangan kang ayu. Kembang kondhang liyane ing daerah kasebut kalebu saperangan jinis mawar, bareng karo heliconia utawa kembang gedhang hias kelir abang, kuning, oranye lan kembang cendrawasih.
Pantes
USD 108.82

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Roso Syukur
USD 79.14

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

Ayu Tenan
USD 79.14

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Watek
USD 142.46

Watek

Mawar, gypsophila

Andhap Asor Sing Apik
USD 79.14

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

Ora iso lali
USD 79.14

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ayu
USD 79.14

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Sabar
USD 79.14

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

Pesona Diwoso
USD 79.14

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ngapusi
USD 79.14

Ngapusi

Lili, mawar lan gypsophila

Trisno Sing Mbebayani
USD 150.37

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Lembut
USD 79.14

Lembut

Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Polos
USD 150.37

Polos

24 Mawar lan aster

Hadiah Amargo Apik Budine
USD 142.46

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

Ikatan Katresnan
USD 79.14

Ikatan Katresnan

9 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Roso Anget
USD 108.82

Roso Anget

Lili lan mawar

Aku Isih Trisno Sliramu
USD 79.14

Aku Isih Trisno Sliramu

5 Mawar lan gypsophila

Trisno Marang Alam
USD 110.80

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top