Cali Pangiriman Kembang

Cali misuwur amarga anggreke kang ayu, sing kalebu saperangan jinis langka. Heliconia rostrata utawa capit urang nggantung dadi favorit warga kutha iki, bareng karo kembang cendrawasih abang, kuning uga putih. Lili umum ing taman-taman, lan stargazer jambon lan putih sing ayu kerep ngebaki dalanan karo ambune wangine ing mangsa panas.
Apik Tenan
USD 39.60

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

Wanito Ayu
USD 52.81

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

Kasenengan
USD 100.33

Kasenengan

Anggrek, mawar, gerbera, anyelir lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Aku Dhuwekmu
USD 72.61

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

Roso Syukur
USD 52.81

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

Saklawase
USD 52.81

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ayo Njupuk Kesempatan
USD 52.81

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

Memori Sing Nyenengake
USD 52.81

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Ikatan Katresnan
USD 52.81

Ikatan Katresnan

9 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pesona Diwoso
USD 52.81

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Salam
USD 73.93

Salam

24 Mawar

Kaendahan Abadi
USD 39.60

Kaendahan Abadi

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Godha
USD 100.33

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Agung
USD 73.93

Agung

12 Mawar lan lili

Puas
USD 100.33

Puas

Anggrek lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Andhap Asor
USD 52.81

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

Ramah
USD 73.93

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

Nyenengake
USD 52.81

Nyenengake

Anyelir, mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)