Cali Pangiriman Kembang

Cali misuwur amarga anggreke kang ayu, sing kalebu saperangan jinis langka. Heliconia rostrata utawa capit urang nggantung dadi favorit warga kutha iki, bareng karo kembang cendrawasih abang, kuning uga putih. Lili umum ing taman-taman, lan stargazer jambon lan putih sing ayu kerep ngebaki dalanan karo ambune wangine ing mangsa panas.

Trisno Sing Mbebayani
USD 100.69

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Hadiah Amargo Apik Budine
USD 95.39

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

Antusias
USD 52.99

Antusias

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pesona Diwoso
USD 52.99

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Enak
USD 100.69

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

Katresnan
USD 72.87

Katresnan

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ambung
USD 74.19

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu
USD 100.69

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

Mugo-mugo Kasil
USD 39.74

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ayo Njupuk Kesempatan
USD 52.99

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

Wanito Ayu
USD 52.99

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu
USD 100.69

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Teguh
USD 72.87

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

Mulyo
USD 100.69

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

Apik-apik
USD 52.99

Apik-apik

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Maturnuwun
USD 100.69

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

Ngedap-ngedapi
USD 52.99

Ngedap-ngedapi

Mawar

Nyolowedi
USD 100.69

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA