Pangiriman kembang seger kang cepet in Korea. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Seoul lan 113 kuta ing Korea

Kembang nasional Korea Selatan iku mawar Sharon sing indah, salah sijine keluarga kembang sepatu. Kembang nasionale iku ditrisnani banget, mulane keraton kerajaan duwe kamar sing jenenge Mawar Sharon. Wong Korea seneng karo kembang, lan nggowo karangan kembang musiman kanggo kumpulan pas mangan bengi iku isa dadi tanda sopan santun sing apik. Desa Maehwa ing Korea Selatan biasane sing miwiti ngadakne festival kembang kanggo ngrayakne tekane musim semi. Kembang krisan digawe ing festival musim dingin, lan kembang-kembang sing cerah tansah apik digawe hadiah nalika musim dingin. Festival Great Admiral Yisunsin nggunakne kembang teratai putih sing indah kanggo nyiptakne efek visual sing apik banget. Ing ibukota Seoul, festival kembang paling gedhe ing negara iku diadakne saben tahun. Metik kembang bulan dadi cara sing apik kanggo ngrayakne wiwitane wulan purnama ing Korea Selatan; kembang teratai putih uga misuwur.

Buket Misuwur ing Korea


Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

Mikirne Awake Dhewe

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Pasrah

Pasrah

24 Mawar

   
Guyonan

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Hadiah Amargo Apik Budine

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

Sedep

Sedep

Lili lan mawar

   
Ora iso lali

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Mugo-mugo Kasil

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

Seksi

Seksi

Lili, mawar lan gypsophila

   
Sasmito

Sasmito

Mawar lan gladiol

Wong Enom

Wong Enom

Mawar lan anyelir

Wiwitan Kekancan

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

   


Tawaran Khusus: Trisno Sing Tanggung Jawab

Ungkapna perasaanmu karo buket kembang sing indah iki. Mawar abang kang romantis diubengi karo lili stargazer jambon kang wangi lan lili putih kang indah. Mawar peach alus lan anyelir jambon dadi ungkapan elegan kang manis nalika ditata karo lili sing aromatik. Buket iki cocok banget kanggo ngirim pesen, isa pesen sing romantis utawa sikap prasaja bab kekancan. Elegan lan klasik, buket iki cocok karo kahanan apa wae. Kondang ing Busan (부산), Daegu (대구), Daejeon (대전), Incheon (인천), Seoul (서울) , uga isa dipesen ing kuta-kuta gedhe liyane. Tambahana vas neng karangan kembang iki ben isa dadi efek sing elegan.
Informasi