Pangiriman kembang seger kang cepet in Korea. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Seoul lan 45 kuta ing Korea

Kembang nasional Korea Selatan iku mawar Sharon sing indah, salah sijine keluarga kembang sepatu. Kembang nasionale iku ditrisnani banget, mulane keraton kerajaan duwe kamar sing jenenge Mawar Sharon. Wong Korea seneng karo kembang, lan nggowo karangan kembang musiman kanggo kumpulan pas mangan bengi iku isa dadi tanda sopan santun sing apik. Desa Maehwa ing Korea Selatan biasane sing miwiti ngadakne festival kembang kanggo ngrayakne tekane musim semi. Kembang krisan digawe ing festival musim dingin, lan kembang-kembang sing cerah tansah apik digawe hadiah nalika musim dingin. Festival Great Admiral Yisunsin nggunakne kembang teratai putih sing indah kanggo nyiptakne efek visual sing apik banget. Ing ibukota Seoul, festival kembang paling gedhe ing negara iku diadakne saben tahun. Metik kembang bulan dadi cara sing apik kanggo ngrayakne wiwitane wulan purnama ing Korea Selatan; kembang teratai putih uga misuwur.

Buket Misuwur ing Korea


Godha

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Kajogo

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Wiwitan Kekancan

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

Tentrem

Tentrem

8 Mawar

    
Kekuwatan

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

Trisno Marang Alam

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

Wicaksono

Wicaksono

Mawar lan anyelir

Polos

Polos

24 Mawar lan aster

    
Kaendahan sing Apik Banget

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

Saklawase

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

Roso Syukur

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

Ngedap-ngedapi

Ngedap-ngedapi

Mawar

    
Urip Iku Endah

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

Kamewahan

Kamewahan

Mawar lan lili

Pangayoman

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Urip Sing Nyenengake

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

    

Tawaran Khusus: Trisno Sing Tanggung Jawab

Ungkapna perasaanmu karo buket kembang sing indah iki. Mawar abang kang romantis diubengi karo lili stargazer jambon kang wangi lan lili putih kang indah. Mawar peach alus lan anyelir jambon dadi ungkapan elegan kang manis nalika ditata karo lili sing aromatik. Buket iki cocok banget kanggo ngirim pesen, isa pesen sing romantis utawa sikap prasaja bab kekancan. Elegan lan klasik, buket iki cocok karo kahanan apa wae. Kondang ing Busan (부산)   Daegu (대구)   Daejeon (대전)   Incheon (인천)   Seoul (서울) , uga isa dipesen ing kuta-kuta gedhe liyane. Tambahana vas neng karangan kembang iki ben isa dadi efek sing elegan.
Informasi