Pangiriman kembang seger kang cepet in Korea. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Seoul lan 45 kuta ing Korea

Kembang nasional Korea Selatan iku mawar Sharon sing indah, salah sijine keluarga kembang sepatu. Kembang nasionale iku ditrisnani banget, mulane keraton kerajaan duwe kamar sing jenenge Mawar Sharon. Wong Korea seneng karo kembang, lan nggowo karangan kembang musiman kanggo kumpulan pas mangan bengi iku isa dadi tanda sopan santun sing apik. Desa Maehwa ing Korea Selatan biasane sing miwiti ngadakne festival kembang kanggo ngrayakne tekane musim semi. Kembang krisan digawe ing festival musim dingin, lan kembang-kembang sing cerah tansah apik digawe hadiah nalika musim dingin. Festival Great Admiral Yisunsin nggunakne kembang teratai putih sing indah kanggo nyiptakne efek visual sing apik banget. Ing ibukota Seoul, festival kembang paling gedhe ing negara iku diadakne saben tahun. Metik kembang bulan dadi cara sing apik kanggo ngrayakne wiwitane wulan purnama ing Korea Selatan; kembang teratai putih uga misuwur.

Buket Misuwur ing Korea


Tentrem

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

Trisno Tenan

Trisno Tenan

Mawar lan heather

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Kaendahan Sing Gonta-ganti

Mawar lan gypsophila

Royalti

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

    
Trisno Sing Endah

Trisno Sing Endah

12 Mawar

Kepinginan

Kepinginan

Mawar lan anggrek

Pasrah

Pasrah

24 Mawar

Pangayoman

Pangayoman

Mawar lan anyelir

    
Trisno Sing Mbebayani

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Hadiah Amargo Apik Budine

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

Apik Banget

Apik Banget

6 Mawar

Trisno Sing Asing

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

    
Roso Syukur

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

Enak

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

Enom

Enom

Lili lan mawar

Trisnane Wanito

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

    

Tawaran Khusus: Trisno Sing Tanggung Jawab

Ungkapna perasaanmu karo buket kembang sing indah iki. Mawar abang kang romantis diubengi karo lili stargazer jambon kang wangi lan lili putih kang indah. Mawar peach alus lan anyelir jambon dadi ungkapan elegan kang manis nalika ditata karo lili sing aromatik. Buket iki cocok banget kanggo ngirim pesen, isa pesen sing romantis utawa sikap prasaja bab kekancan. Elegan lan klasik, buket iki cocok karo kahanan apa wae. Kondang ing Busan (부산)   Daegu (대구)   Daejeon (대전)   Incheon (인천)   Seoul (서울) , uga isa dipesen ing kuta-kuta gedhe liyane. Tambahana vas neng karangan kembang iki ben isa dadi efek sing elegan.
Informasi