Pangiriman kembang seger kang cepet in Korea. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Seoul lan 45 kuta ing Korea

Kembang nasional Korea Selatan iku mawar Sharon sing indah, salah sijine keluarga kembang sepatu. Kembang nasionale iku ditrisnani banget, mulane keraton kerajaan duwe kamar sing jenenge Mawar Sharon. Wong Korea seneng karo kembang, lan nggowo karangan kembang musiman kanggo kumpulan pas mangan bengi iku isa dadi tanda sopan santun sing apik. Desa Maehwa ing Korea Selatan biasane sing miwiti ngadakne festival kembang kanggo ngrayakne tekane musim semi. Kembang krisan digawe ing festival musim dingin, lan kembang-kembang sing cerah tansah apik digawe hadiah nalika musim dingin. Festival Great Admiral Yisunsin nggunakne kembang teratai putih sing indah kanggo nyiptakne efek visual sing apik banget. Ing ibukota Seoul, festival kembang paling gedhe ing negara iku diadakne saben tahun. Metik kembang bulan dadi cara sing apik kanggo ngrayakne wiwitane wulan purnama ing Korea Selatan; kembang teratai putih uga misuwur.

Buket Misuwur ing Korea


Kaendahan Abadi

Kaendahan Abadi

Mawar

Nutup Janji

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

Trisno Sing Mbebayani

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

   
Agung

Agung

12 Mawar lan lili

Dewekan

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

Teguh

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

   
Polos

Polos

24 Mawar lan aster

Agung

Agung

Anyelir, mawar

Maturnuwun

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

   
Ngedap-ngedapi

Ngedap-ngedapi

Mawar

Andhap Asor

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

Mugo-mugo Kasil

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

   
Asli

Asli

12 Lili

Wiwitan Kekancan

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

   
Sabar

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

Wanito Ayu

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir

Tau Setya

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

   

Tawaran Khusus: Trisno Sing Tanggung Jawab

Ungkapna perasaanmu karo buket kembang sing indah iki. Mawar abang kang romantis diubengi karo lili stargazer jambon kang wangi lan lili putih kang indah. Mawar peach alus lan anyelir jambon dadi ungkapan elegan kang manis nalika ditata karo lili sing aromatik. Buket iki cocok banget kanggo ngirim pesen, isa pesen sing romantis utawa sikap prasaja bab kekancan. Elegan lan klasik, buket iki cocok karo kahanan apa wae. Kondang ing Busan (부산)   Daegu (대구)   Daejeon (대전)   Incheon (인천)   Seoul (서울) , uga isa dipesen ing kuta-kuta gedhe liyane. Tambahana vas neng karangan kembang iki ben isa dadi efek sing elegan.
Informasi