Busan Pangiriman Kembang

Busan yaiku kutha pelabuhan sing cepet maju ing ngendi macem-macem jinis tanduran lan kembang asli thukul. Saperangan kembang asli Korea sing ana ing kutha iki kalebu kembang sepatu, mawar lan anggrek eksotis. Kembang kamelia lan lili uga bisa didelok thukul ing Busan. Forsythia lan coreopsis putih uga dadi kembang populer kanggo warga.
Sasmito
USD 90.74

Sasmito

Mawar lan gladiol

Guyonan
USD 105.07

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Memori Sing Nyenengake
USD 90.74

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ayu Tenan
USD 90.74

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

Kepinginan
USD 146.14

Kepinginan

12 Mawar lan lili

Tabah
USD 146.14

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kabingungan
USD 146.14

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

Wicaksono
USD 90.74

Wicaksono

Mawar lan anyelir

Maturnuwun
USD 146.14

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Minggat Karo Aku
USD 90.74

Minggat Karo Aku

Mawar

Puas
USD 146.14

Puas

Anggrek lan mawar

Salam
USD 127.04

Salam

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Utomo
USD 127.04

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

Seksi
USD 133.72

Seksi

Lili, mawar lan gypsophila

Andhap Asor Sing Apik
USD 90.74

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ikatan Katresnan
USD 90.74

Ikatan Katresnan

9 Mawar

Andhap Asor
USD 90.74

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

Trisno Sing Ditinggalke
USD 146.14

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top