Busan Pangiriman Kembang

Busan yaiku kutha pelabuhan sing cepet maju ing ngendi macem-macem jinis tanduran lan kembang asli thukul. Saperangan kembang asli Korea sing ana ing kutha iki kalebu kembang sepatu, mawar lan anggrek eksotis. Kembang kamelia lan lili uga bisa didelok thukul ing Busan. Forsythia lan coreopsis putih uga dadi kembang populer kanggo warga.
Sasmito
USD 60.27

Sasmito

Mawar lan gladiol

Guyonan
USD 69.78

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Memori Sing Nyenengake
USD 60.27

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ayu Tenan
USD 60.27

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

Kepinginan
USD 97.06

Kepinginan

12 Mawar lan lili

Tabah
USD 97.06

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kabingungan
USD 97.06

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

Wicaksono
USD 60.27

Wicaksono

Mawar lan anyelir

Maturnuwun
USD 97.06

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Minggat Karo Aku
USD 60.27

Minggat Karo Aku

Mawar

Puas
USD 97.06

Puas

Anggrek lan mawar

Salam
USD 84.37

Salam

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Utomo
USD 84.37

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

Seksi
USD 88.81

Seksi

Lili, mawar lan gypsophila

Andhap Asor Sing Apik
USD 60.27

Andhap Asor Sing Apik

Mawar, gerbera, krisan lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ikatan Katresnan
USD 60.27

Ikatan Katresnan

9 Mawar

Andhap Asor
USD 60.27

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

Trisno Sing Ditinggalke
USD 97.06

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top