Daegu Pangiriman Kembang

Daegu yaiku papan kanggo pangkalan AS lan saperangan kembang asli Korea. Tulip werna-werni dadi sawangan umum nalika mangsa panas, bareng karo mawar lan coreopsis. Kembang sepatu lan kamelia yaiku kembang nasional lan bisa ditemokake thukul ing Daegu. Ing kana uga ana saperangan jinis anggrek thukul ing sekitare.
Pangayoman
USD 99.07

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Tansah Sehat
USD 71.23

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

Apik
USD 61.52

Apik

Buket 6 mawar lan aster

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Utomo
USD 86.12

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

Trisno Sing Murni
USD 110.73

Trisno Sing Murni

36 Mawar

Apik Banget
USD 110.73

Apik Banget

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kaendahan Spiritual
USD 99.07

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

Kebecikan Sempurno
USD 61.52

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

Joyo
USD 61.52

Joyo

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Maturnuwun Gelem Kekancan
USD 71.23

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

Modern
USD 61.52

Modern

Gerbera, lili lan aster

Setya
USD 86.12

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Serenade
USD 99.07

Serenade

Anggrek

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan
USD 99.07

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

Trisno Sing Tanggung Jawab
USD 61.52

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Godha
USD 99.07

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Andhap Asor
USD 61.52

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

Andhap Asor
USD 61.52

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top