Daegu Pangiriman Kembang

Daegu yaiku papan kanggo pangkalan AS lan saperangan kembang asli Korea. Tulip werna-werni dadi sawangan umum nalika mangsa panas, bareng karo mawar lan coreopsis. Kembang sepatu lan kamelia yaiku kembang nasional lan bisa ditemokake thukul ing Daegu. Ing kana uga ana saperangan jinis anggrek thukul ing sekitare.
Pangayoman
USD 97.74

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Tansah Sehat
USD 70.27

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

Apik
USD 60.69

Apik

Buket 6 mawar lan aster

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Utomo
USD 84.96

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

Trisno Sing Murni
USD 109.24

Trisno Sing Murni

36 Mawar

Apik Banget
USD 109.24

Apik Banget

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kaendahan Spiritual
USD 97.74

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

Kebecikan Sempurno
USD 60.69

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

Joyo
USD 60.69

Joyo

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Maturnuwun Gelem Kekancan
USD 70.27

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

Modern
USD 60.69

Modern

Gerbera, lili lan aster

Setya
USD 84.96

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Serenade
USD 97.74

Serenade

Anggrek

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan
USD 97.74

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

Trisno Sing Tanggung Jawab
USD 60.69

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Godha
USD 97.74

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Andhap Asor
USD 60.69

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

Andhap Asor
USD 60.69

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)