Daegu Pangiriman Kembang

Daegu yaiku papan kanggo pangkalan AS lan saperangan kembang asli Korea. Tulip werna-werni dadi sawangan umum nalika mangsa panas, bareng karo mawar lan coreopsis. Kembang sepatu lan kamelia yaiku kembang nasional lan bisa ditemokake thukul ing Daegu. Ing kana uga ana saperangan jinis anggrek thukul ing sekitare.
Pangayoman
USD 147.95

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Tansah Sehat
USD 106.37

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

Apik
USD 91.87

Apik

Buket 6 mawar lan aster

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Utomo
USD 128.61

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

Trisno Sing Murni
USD 165.36

Trisno Sing Murni

36 Mawar

Apik Banget
USD 165.36

Apik Banget

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kaendahan Spiritual
USD 147.95

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

Kebecikan Sempurno
USD 91.87

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

Joyo
USD 91.87

Joyo

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Maturnuwun Gelem Kekancan
USD 106.37

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

Modern
USD 91.87

Modern

Gerbera, lili lan aster

Setya
USD 128.61

Setya

12 Mawar, lili, viburnum, aster, anyelir lan statice

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Serenade
USD 147.95

Serenade

Anggrek

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan
USD 147.95

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

Trisno Sing Tanggung Jawab
USD 91.87

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Godha
USD 147.95

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Andhap Asor
USD 91.87

Andhap Asor

Mawar lan anyelir

Andhap Asor
USD 91.87

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top