Daejeon Pangiriman Kembang

Daejeon dikebaki karo candi-candi kuna lan taman kembang. Amarga kembang bageyan sing penting ing kauripan Daejeon mangkane saperangan jinis bisa ditemokake. Mawar lan lili dadi pemandangan kang umum, bareng karo anggrek lan kembang sepatu. Kamelia sawijine kembang favorit liyane lan bisa didelok padha mekrok ing ameh saben taman.

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe
USD 81.19

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

Optimis
USD 73.81

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

Mikirne Awake Dhewe
USD 81.19

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Sabar
USD 81.19

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

Mesem
USD 81.19

Mesem

Mawar

Pasrah
USD 143.19

Pasrah

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Guyonan
USD 103.33

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Hadiah Amargo Apik Budine
USD 146.14

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe
USD 81.19

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Sedep
USD 113.66

Sedep

Lili lan mawar

Ora iso lali
USD 81.19

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Mugo-mugo Kasil
USD 73.81

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA