Daejeon Pangiriman Kembang

Daejeon dikebaki karo candi-candi kuna lan taman kembang. Amarga kembang bageyan sing penting ing kauripan Daejeon mangkane saperangan jinis bisa ditemokake. Mawar lan lili dadi pemandangan kang umum, bareng karo anggrek lan kembang sepatu. Kamelia sawijine kembang favorit liyane lan bisa didelok padha mekrok ing ameh saben taman.
Antusias
USD 60.50

Antusias

Mawar

Kepinginan
USD 97.43

Kepinginan

12 Mawar lan lili

Pantes
USD 70.05

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Alus
USD 84.69

Alus

24 Mawar lan lilac

Optimis
USD 60.50

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

Pikiran Swargo
USD 97.43

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Wanito Sing Nyenengake
USD 60.50

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

Katresnan
USD 70.05

Katresnan

12 Mawar

Nyolowedi
USD 97.43

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Tabah
USD 97.43

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

Trisno Sing Murni
USD 108.89

Trisno Sing Murni

36 Mawar

Pengarep-arep
USD 60.50

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Royalti
USD 70.05

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan
USD 97.43

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

Ndelok Sing Cepet
USD 97.43

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Bungah Arep Teko
USD 60.50

Bungah Arep Teko

7 Mawar

Mulyo
USD 97.43

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

Trisno Ora Kebales
USD 84.69

Trisno Ora Kebales

Lili, anyelir, mawar, gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)