Seoul Pangiriman Kembang

Seoul yaiku ibukutha Korea Selatan lan kutha sejarah iki omah kanggo macem-macem jinis kembang asli negara. Taman botani omah kanggo luwih saka 1.300 tanduran lan kembang asli Korea. Saperangan kembang sing bisa didelok pengunjung kalebu rhododendron lan azalea kelir padhang. Lili lan anggrek, bareng karo mawar uga bisa ditemokake ing taman-taman Seoul.
Pasrah
USD 95.91

Pasrah

24 Mawar

Rangkul
USD 68.95

Rangkul

Mawar lan gypsophila

Nutup Janji
USD 68.95

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Joyo
USD 59.55

Joyo

Lili lan mawar

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe
USD 59.55

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

Trisno Sing Tanggung Jawab
USD 59.55

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ayu
USD 59.55

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Pikiran Swargo
USD 95.91

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

Mulyo
USD 95.91

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Wong Enom
USD 59.55

Wong Enom

Mawar lan anyelir

Kajogo
USD 68.95

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Salam
USD 83.37

Salam

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Prayaan
USD 95.91

Prayaan

Mawar, anyelir lan lili

Antusias
USD 59.55

Antusias

Mawar

Tukang Melu Urusane Wong Liyo
USD 107.19

Tukang Melu Urusane Wong Liyo

72 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Misterius
USD 68.95

Misterius

12 Mawar

Kasenengan Rahasia
USD 95.91

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

Kebecikan Sempurno
USD 59.55

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)