Seoul Pangiriman Kembang

Seoul yaiku ibukutha Korea Selatan lan kutha sejarah iki omah kanggo macem-macem jinis kembang asli negara. Taman botani omah kanggo luwih saka 1.300 tanduran lan kembang asli Korea. Saperangan kembang sing bisa didelok pengunjung kalebu rhododendron lan azalea kelir padhang. Lili lan anggrek, bareng karo mawar uga bisa ditemokake ing taman-taman Seoul.

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe
USD 80.59

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

Godha
USD 142.14

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Mikirne Awake Dhewe
USD 80.59

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kasempurnan
USD 112.83

Kasempurnan

24 Mawar

Panariman
USD 80.59

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

Apik Banget
USD 145.07

Apik Banget

Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Pasrah
USD 142.14

Pasrah

24 Mawar

Guyonan
USD 102.57

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu
USD 142.14

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kekuwatan
USD 102.57

Kekuwatan

9 Mawar lan anyelir

Hadiah Amargo Apik Budine
USD 145.07

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

Sedep
USD 112.83

Sedep

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA