Pangiriman kembang seger kang cepet in Kosta Rika. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing San Jose lan 6 kuta ing Kosta Rika

Minangka kutha paling gedhe ing Kosta Rika (Costa Rica), San Jose uga dadi ibu kutha negara. Negara iki yaiku omah kanggo luwih saka 1.300 jinis anggrek, dadi yo ora nggumunake menawa kembang nasionale uga anggrek. Guaria sing semangat bisa ditemokake saindhenging ibu kutha, dadi dekorasi ing bangunan-bangunan lan thukul ing kebon pribadi. Kembang iki ora mung terkenal ing ibu kutha, nanging uga bisa ditemokake uwoh ing desa-desa. Kembang iki wis mesthi dadi bageyan penting saka kabudayan Kosta Rika (Costa Rica), lan digunakake kanggo hiasan, hadiah, lan perayaan. Bebarengan karo macem-macem anggrek, mawar, mulut naga lan anyelir sing uga populer. Lili putih umume diwenehake dadi hadiah, nyatakake rasa murni lan resik. Dene kembang matahari lan tulip pastel kerep digunakake dadi hadiah penyambutan. Nalika sasi mangsa semi, Taman Botanik Lankester padha ngembang, nampilake akeh tetanduran lan kembang asli Kosta Rika, kalebu sak deret anggrek sing ayu-ayu. San Jose uga omah kanggo festival kembang taunan Llano Grande, ana mobil hias, parade, lan karpet kembang sing ndekorasi dalan-dalan kutha. Kios-kios kembang uga bakal metu ing tengah kutha, sampeyan bisa tuku sak buket gedhe tulip lan kembang werna-werni liyane kanthi rega sing murah.

Buket Misuwur ing Kosta Rika


Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Nyawiji

Nyawiji

24 mawar

Godaan

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila

Trisnane Wanito

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

    
Wenehono Aku Eseman

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

Kebecikan Sempurno

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

Bangga

Bangga

12 Mawar

Trisno Sing Tanggung Jawab

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

    
Kebecikan

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Kaendahan Sing Alus

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

Serenade

Serenade

Anggrek

Tansah Bebarengan

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

    
Saklawase

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

Abadi

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

Watek

Watek

Mawar, gypsophila

Kasenengan Rahasia

Kasenengan Rahasia

12 Mawar lan mawar cilik

    

Tawaran Khusus: Mulyo

Informasi