Pangiriman kembang seger kang cepet in Kosta Rika. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing San Jose lan 6 kuta ing Kosta Rika

Minangka kutha paling gedhe ing Kosta Rika (Costa Rica), San Jose uga dadi ibu kutha negara. Negara iki yaiku omah kanggo luwih saka 1.300 jinis anggrek, dadi yo ora nggumunake menawa kembang nasionale uga anggrek. Guaria sing semangat bisa ditemokake saindhenging ibu kutha, dadi dekorasi ing bangunan-bangunan lan thukul ing kebon pribadi. Kembang iki ora mung terkenal ing ibu kutha, nanging uga bisa ditemokake uwoh ing desa-desa. Kembang iki wis mesthi dadi bageyan penting saka kabudayan Kosta Rika (Costa Rica), lan digunakake kanggo hiasan, hadiah, lan perayaan. Bebarengan karo macem-macem anggrek, mawar, mulut naga lan anyelir sing uga populer. Lili putih umume diwenehake dadi hadiah, nyatakake rasa murni lan resik. Dene kembang matahari lan tulip pastel kerep digunakake dadi hadiah penyambutan. Nalika sasi mangsa semi, Taman Botanik Lankester padha ngembang, nampilake akeh tetanduran lan kembang asli Kosta Rika, kalebu sak deret anggrek sing ayu-ayu. San Jose uga omah kanggo festival kembang taunan Llano Grande, ana mobil hias, parade, lan karpet kembang sing ndekorasi dalan-dalan kutha. Kios-kios kembang uga bakal metu ing tengah kutha, sampeyan bisa tuku sak buket gedhe tulip lan kembang werna-werni liyane kanthi rega sing murah.

Buket Misuwur ing Kosta Rika


Ndelok Sing Cepet

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

Kasempurnan

Kasempurnan

24 Mawar

Dewekan

Dewekan

Anggrek, lili, anyelir

   
Prasojo Sing Endah

Prasojo Sing Endah

3 Lili, mawar, gerbera, snapdragon lan statice

Apik-apik

Apik-apik

12 Mawar

Rujuk

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

   
Kamewahan

Kamewahan

Mawar lan lili

Lara Ati

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

Trisno Rahasia

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

   
Lembut

Lembut

Mawar lan gypsophila

Melodik

Melodik

24 Mawar

Trisno sing Isinan

Trisno sing Isinan

12 Mawar

   
Salam

Salam

24 Mawar

Kasetyan

Kasetyan

24 Mawar

Antusias

Antusias

Mawar

   
Ora iso lali

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Lembut

Lembut

Lili lan gypsophila

Wong Enom

Wong Enom

Mawar lan anyelir

   

Tawaran Khusus: Mulyo

Informasi