Pangiriman kembang seger kang cepet in Kosta Rika. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing San Jose lan 6 kuta ing Kosta Rika

Minangka kutha paling gedhe ing Kosta Rika (Costa Rica), San Jose uga dadi ibu kutha negara. Negara iki yaiku omah kanggo luwih saka 1.300 jinis anggrek, dadi yo ora nggumunake menawa kembang nasionale uga anggrek. Guaria sing semangat bisa ditemokake saindhenging ibu kutha, dadi dekorasi ing bangunan-bangunan lan thukul ing kebon pribadi. Kembang iki ora mung terkenal ing ibu kutha, nanging uga bisa ditemokake uwoh ing desa-desa. Kembang iki wis mesthi dadi bageyan penting saka kabudayan Kosta Rika (Costa Rica), lan digunakake kanggo hiasan, hadiah, lan perayaan. Bebarengan karo macem-macem anggrek, mawar, mulut naga lan anyelir sing uga populer. Lili putih umume diwenehake dadi hadiah, nyatakake rasa murni lan resik. Dene kembang matahari lan tulip pastel kerep digunakake dadi hadiah penyambutan. Nalika sasi mangsa semi, Taman Botanik Lankester padha ngembang, nampilake akeh tetanduran lan kembang asli Kosta Rika, kalebu sak deret anggrek sing ayu-ayu. San Jose uga omah kanggo festival kembang taunan Llano Grande, ana mobil hias, parade, lan karpet kembang sing ndekorasi dalan-dalan kutha. Kios-kios kembang uga bakal metu ing tengah kutha, sampeyan bisa tuku sak buket gedhe tulip lan kembang werna-werni liyane kanthi rega sing murah.

Buket Misuwur ing Kosta Rika


Kaendahan Sing Ora Disadari

Kaendahan Sing Ora Disadari

Lili, anyelir, mawar lan gerbera

Kajogo

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Wanito Sing Nyenengake

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

Nutup Janji

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

    
Ayu

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Kaendahan Spiritual

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

Tabah

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

Sabar

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

    
Trisno Rahasia

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

Ora iso lali

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Watek

Watek

Mawar, gypsophila

Katresnan

Katresnan

12 Mawar

    
Wicaksono

Wicaksono

Mawar lan anyelir

Aku Butuhke Sliramu

Aku Butuhke Sliramu

Mawar

Andhap Asor

Andhap Asor

8 Mawar, lili lan gypsophila

Ramah

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

    

Tawaran Khusus: Mulyo

Informasi