Pangiriman kembang seger kang cepet in Kosta Rika. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing San Jose lan 6 kuta ing Kosta Rika

Minangka kutha paling gedhe ing Kosta Rika (Costa Rica), San Jose uga dadi ibu kutha negara. Negara iki yaiku omah kanggo luwih saka 1.300 jinis anggrek, dadi yo ora nggumunake menawa kembang nasionale uga anggrek. Guaria sing semangat bisa ditemokake saindhenging ibu kutha, dadi dekorasi ing bangunan-bangunan lan thukul ing kebon pribadi. Kembang iki ora mung terkenal ing ibu kutha, nanging uga bisa ditemokake uwoh ing desa-desa. Kembang iki wis mesthi dadi bageyan penting saka kabudayan Kosta Rika (Costa Rica), lan digunakake kanggo hiasan, hadiah, lan perayaan. Bebarengan karo macem-macem anggrek, mawar, mulut naga lan anyelir sing uga populer. Lili putih umume diwenehake dadi hadiah, nyatakake rasa murni lan resik. Dene kembang matahari lan tulip pastel kerep digunakake dadi hadiah penyambutan. Nalika sasi mangsa semi, Taman Botanik Lankester padha ngembang, nampilake akeh tetanduran lan kembang asli Kosta Rika, kalebu sak deret anggrek sing ayu-ayu. San Jose uga omah kanggo festival kembang taunan Llano Grande, ana mobil hias, parade, lan karpet kembang sing ndekorasi dalan-dalan kutha. Kios-kios kembang uga bakal metu ing tengah kutha, sampeyan bisa tuku sak buket gedhe tulip lan kembang werna-werni liyane kanthi rega sing murah.

Buket Misuwur ing Kosta Rika


Puas

Puas

Anggrek lan mawar

Teguh

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

Tansah Bebarengan

Tansah Bebarengan

2 Lili lan anyelir

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

    
Kasombongan

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Trisno Sing Endah

Trisno Sing Endah

12 Mawar

Bungah

Bungah

Gerbera, mawar, lili

Urip Iku Endah

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

    
Mesem

Mesem

Mawar

Pangayoman

Pangayoman

Mawar lan anyelir

Tau Setya

Tau Setya

Mawar, lili, gerbera, statice lan gypsophila

Kasetyan

Kasetyan

24 Mawar

    
Roso Anget

Roso Anget

Lili lan mawar

Royalti

Royalti

Mawar, anyelir, gerbera lan anggrek

Apik Banget

Apik Banget

Mawar

Pasrah

Pasrah

24 Mawar

    

Tawaran Khusus: Mulyo

Informasi