Cartago Pangiriman Kembang

Cartago ana ing sisihe salah siji taman botani Costa Rica paling gedhe sing dadi omah kanggo 15.000 jinis kembang. Saperangan jinis tanduran sing bisa ditemokake pengunjung padha ngembang saindhenging taun kalebu bromelia jambon, abang, kuning lan oranye lan heliconia. Anggrek lan lili uga dadi sawangan umum lan ambu wangi saka kembang kasebut ngebaki udara nalika padha mekrok.
Ambung
USD 65.85

Ambung

24 Mawar lan gypsophila

Bungah Arep Teko
USD 47.03

Bungah Arep Teko

7 Mawar

Panariman
USD 47.03

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Maturnuwun Gelem Kekancan
USD 61.14

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

Tabah
USD 84.66

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

Ningkahan Sing Nyenengake
USD 84.66

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Godha
USD 47.03

Godha

Mawar, lili lan gerbera

Tentrem
USD 47.03

Tentrem

8 Mawar

Urip Sing Nyenengake
USD 61.14

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Watek
USD 84.66

Watek

Mawar, gypsophila

Ora iso lali
USD 47.03

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

Kelanggengan
USD 47.03

Kelanggengan

Anyelir, mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Antusias
USD 47.03

Antusias

Mawar

Pantes
USD 61.14

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Sasmito
USD 47.03

Sasmito

Mawar lan gladiol

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Mikirne Awake Dhewe
USD 47.03

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Ngaku Trisno
USD 47.03

Ngaku Trisno

Mawar

Pesona Diwoso
USD 47.03

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Top