Pangiriman kembang seger kang cepet in Kroasia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Zagreb lan 6 kuta ing Kroasia

Buket Misuwur ing Kroasia


Bangga

Bangga

12 Mawar

Roso Syukur

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

Rujuk

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

   
Ngedap-ngedapi

Ngedap-ngedapi

Mawar

Kaendahan sing Apik Banget

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

Hadiah Amargo Apik Budine

Hadiah Amargo Apik Budine

36 Mawar

   
Kebecikan Sempurno

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

Watek

Watek

Mawar, gypsophila

Inspirasi

Inspirasi

6 Lili, 6 mawar lan gypsophila

   
Urip Sing Nyenengake

Urip Sing Nyenengake

Lili lan anyelir

Pengarep-arep

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

Kepinginan

Kepinginan

12 Mawar lan lili

   
Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

Trisno Sing Mbebayani

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Bungah Arep Teko

Bungah Arep Teko

7 Mawar

   
Nyolowedi

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

Lara Ati

Lara Ati

Mawar, anyelir , lili lan gypsophila

Agung

Agung

Anyelir, mawar