Pangiriman kembang seger kang cepet in Kroasia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Zagreb lan 6 kuta ing Kroasia

Buket Misuwur ing Kroasia


Kasetyan

Kasetyan

24 Mawar

Asli

Asli

12 Lili

Modern

Modern

Gerbera, lili lan aster

Kajogo

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

    
Wanito Sing Nyenengake

Wanito Sing Nyenengake

Lili, mawar lan gypsophila

Pikiran Swargo

Pikiran Swargo

Lili, mawar lan anyelir

Tentrem

Tentrem

8 Mawar

Agung

Agung

12 Mawar lan lili

    
Apik Banget

Apik Banget

Mawar

Puas

Puas

Anggrek lan mawar

Sasmito

Sasmito

Mawar lan gladiol

Apik Banget

Apik Banget

6 Mawar

    
Ikatan Katresnan

Ikatan Katresnan

9 Mawar

Kasombongan

Kasombongan

Lili, anyelir lan gypsophila

Urip Iku Endah

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

Pengarep-arep

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila