Pangiriman kembang seger kang cepet in Kroasia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Zagreb lan 6 kuta ing Kroasia

Buket Misuwur ing Kroasia


Aku Nyekel Sliramu

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

Memori Sing Nyenengake

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Panariman

Panariman

3 Kembang srengenge lan anyelir

Mikirne Awake Dhewe

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

    
Godha

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Sasmito

Sasmito

Mawar lan gladiol

Trisno Sing Mbebayani

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

    
Ikatan Katresnan

Ikatan Katresnan

9 Mawar

Trisno Sing Endah

Trisno Sing Endah

12 Mawar

Nyenengake

Nyenengake

Anyelir, mawar

Joyo

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

    
Pantes

Pantes

3 Lili, mawar lan anyelir

Kasempurnan

Kasempurnan

24 Mawar

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Mawar

Serenade

Serenade

Anggrek