Pangiriman kembang seger kang cepet in Kroasia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Zagreb lan 6 kuta ing Kroasia

Buket Misuwur ing Kroasia


Nyolowedi

Nyolowedi

12 Mawar, anyelir, lili lan gypsophila

Urip Iku Endah

Urip Iku Endah

5 Lili, anyelir, mawar, gerbera lan gypsophila

Nyenengake

Nyenengake

Anyelir, mawar

Rujuk

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

    
Trisno Sing Mbebayani

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Utomo

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

Pengarep-arep

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

Trisno Marang Alam

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

    
Ngungkapke Trisno

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

Melodik

Melodik

24 Mawar

Katresnan

Katresnan

12 Mawar

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

    
Teguh

Teguh

4 Lili lan 7 mawar

Apik Banget

Apik Banget

6 Mawar

Tabah

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

Wanito Ayu

Wanito Ayu

Mawar lan anyelir