Pangiriman kembang seger kang cepet in Kroasia. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Zagreb lan 6 kuta ing Kroasia

Buket Misuwur ing Kroasia


Sabar

Sabar

Mawar, lili, anyelir, ranunculus

Trisnane Wanito

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

Trisno Sing Ditinggalke

Trisno Sing Ditinggalke

Mawar, lili lan anggrek

   
Wiwitan Kekancan

Wiwitan Kekancan

Mawar , anggrek, lan gypsophila

Mugo-mugo Kasil

Mugo-mugo Kasil

12 Mawar

Arep-arep

Arep-arep

Gerbera

   
Kepinginan

Kepinginan

Mawar lan anggrek

Trisno Sing Tanggung Jawab

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

Trisno Tenan

Trisno Tenan

Mawar lan heather

   
Tentrem

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

Ayu Tenan

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

Enom

Enom

Lili lan mawar

   
Trisno Marang Alam

Trisno Marang Alam

16 Mawar lan gypsophila

Ramah

Ramah

Mawar, lili, mawar lan gypsophila

Kaendahan sing Apik Banget

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

   
Kebecikan

Kebecikan

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Rujuk

Rujuk

7 Mawar, gerbera, anyelir, lili lan anggrek

Manis

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek