Pangiriman kembang seger kang cepet in Kuwait. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Kuwait lan 6 kuta ing Kuwait

Ing mangsa semi kembang-kembang kuning cerah saka semak Arfaj padha mekar, gawe pemandangan Kuwait katon endah. Awale dinggo pakan kewan, semak serbaguna kasebut saiki dadi kembang nasional negara iki. Senajan sebageyan gedhe negara yaiku padang pasir, iku ora berarti yen ora ana akeh kauripan kembang sing endah kanggo bisa dinikmati lan disenengi wong akeh. Saperangan kembang sing luwih populer kalebu kembang calendula cerah lan morning glory biru sing semangat. Bugenvil kerep ditemokake uwoh ing teralis-teralis ing ibu kutha negara Kota Kuwait (Kuwait City). Senajan akeh tanduran barat musiman lan abadi dudu sawijine taneman asli Kuwait, kembang-kembang iku padha disenengi lan kerep digunakake ing penanaman lan karangan kembang sing werna-werni. Saperangan kang favorit kalebu pansy ceria, lan dafodil kuning cerah, karo mawar dadi salah siji favorit sejatine. Kembang krisan uga populer lan bisa ditemokake dadi dekorasi teras-teras omah lan ngarep toko. Ing sasi Februari, Kuwait gabung karo negara-negara tetangga melu pameran kembang taunan kang salah siji atraksine yaiku karpet kembang mewah sing katon ajaib njedhul ing gurun.

Buket Misuwur ing Kuwait


Trisno Tenan

Trisno Tenan

Mawar lan heather

Wenehono Aku Eseman

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

Ikatan Katresnan

Ikatan Katresnan

9 Mawar

Manis

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

    
Kesan Sing Awet

Kesan Sing Awet

Lili, anggrek, gerbera lan mawar

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

Katresnan

Katresnan

12 Mawar

Apik Banget

Apik Banget

Lili lan mawar

    
Wong Enom

Wong Enom

Mawar lan anyelir

Enak

Enak

Mawar, button pom lan anyelir

Joyo

Joyo

Gerbera, anyelir lan mawar

Godha

Godha

Mawar, lili lan gerbera

    
Mesem

Mesem

Mawar

Minggat Karo Aku

Minggat Karo Aku

Mawar

Apik Banget

Apik Banget

6 Mawar

Ayo Njupuk Kesempatan

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

    

Tawaran Khusus: Andhap Asor

Informasi