Pangiriman kembang seger kang cepet in Kuwait. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Kuwait lan 6 kuta ing Kuwait

Ing mangsa semi kembang-kembang kuning cerah saka semak Arfaj padha mekar, gawe pemandangan Kuwait katon endah. Awale dinggo pakan kewan, semak serbaguna kasebut saiki dadi kembang nasional negara iki. Senajan sebageyan gedhe negara yaiku padang pasir, iku ora berarti yen ora ana akeh kauripan kembang sing endah kanggo bisa dinikmati lan disenengi wong akeh. Saperangan kembang sing luwih populer kalebu kembang calendula cerah lan morning glory biru sing semangat. Bugenvil kerep ditemokake uwoh ing teralis-teralis ing ibu kutha negara Kota Kuwait (Kuwait City). Senajan akeh tanduran barat musiman lan abadi dudu sawijine taneman asli Kuwait, kembang-kembang iku padha disenengi lan kerep digunakake ing penanaman lan karangan kembang sing werna-werni. Saperangan kang favorit kalebu pansy ceria, lan dafodil kuning cerah, karo mawar dadi salah siji favorit sejatine. Kembang krisan uga populer lan bisa ditemokake dadi dekorasi teras-teras omah lan ngarep toko. Ing sasi Februari, Kuwait gabung karo negara-negara tetangga melu pameran kembang taunan kang salah siji atraksine yaiku karpet kembang mewah sing katon ajaib njedhul ing gurun.

Buket Misuwur ing Kuwait


Kamewahan

Kamewahan

Mawar lan lili

Wenehono Aku Eseman

Wenehono Aku Eseman

9 Mawar lan gypsophila

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Tirisnanono Aku Luwih Gedhe

Lili , gerbera , anyelir lan lavender

Godha

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

    
Kaendahan Spiritual

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

Kajogo

Kajogo

Lili, mawar, anggrek, lan lavander

Maturnuwun

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

Katresnan Sing Awet

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

    
Ndelok Sing Cepet

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

Perawatan Ibu

Perawatan Ibu

6 Mawar, anggrek lan anyelir

Trisno Sing Asing

Trisno Sing Asing

Lili lan mawar

Apik Banget

Apik Banget

6 Mawar

    
Kabingungan

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

Kebecikan Sempurno

Kebecikan Sempurno

9 Mawar lan gypsophila

Pesona Diwoso

Pesona Diwoso

Lili, mawar, gerbera, anyelir lan anggrek

Sasmito

Sasmito

Mawar lan gladiol

    

Tawaran Khusus: Andhap Asor

Informasi