Pangiriman kembang seger kang cepet in Kuwait. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Kuwait lan 6 kuta ing Kuwait

Ing mangsa semi kembang-kembang kuning cerah saka semak Arfaj padha mekar, gawe pemandangan Kuwait katon endah. Awale dinggo pakan kewan, semak serbaguna kasebut saiki dadi kembang nasional negara iki. Senajan sebageyan gedhe negara yaiku padang pasir, iku ora berarti yen ora ana akeh kauripan kembang sing endah kanggo bisa dinikmati lan disenengi wong akeh. Saperangan kembang sing luwih populer kalebu kembang calendula cerah lan morning glory biru sing semangat. Bugenvil kerep ditemokake uwoh ing teralis-teralis ing ibu kutha negara Kota Kuwait (Kuwait City). Senajan akeh tanduran barat musiman lan abadi dudu sawijine taneman asli Kuwait, kembang-kembang iku padha disenengi lan kerep digunakake ing penanaman lan karangan kembang sing werna-werni. Saperangan kang favorit kalebu pansy ceria, lan dafodil kuning cerah, karo mawar dadi salah siji favorit sejatine. Kembang krisan uga populer lan bisa ditemokake dadi dekorasi teras-teras omah lan ngarep toko. Ing sasi Februari, Kuwait gabung karo negara-negara tetangga melu pameran kembang taunan kang salah siji atraksine yaiku karpet kembang mewah sing katon ajaib njedhul ing gurun.

Buket Misuwur ing Kuwait


Utomo

Utomo

24 Mawar lan gypsophila

Ngungkapke Trisno

Ngungkapke Trisno

3 Tulip, 3 jambon, 3 aster, anggrek

Kaendahan Abadi

Kaendahan Abadi

Mawar

Apik-apik

Apik-apik

12 Mawar

    
Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

Aku Dhuwekmu

Aku Dhuwekmu

3 Gerbera, anyelir lan gypsophila

Modern

Modern

Gerbera, lili lan aster

Joyo

Joyo

Lili lan mawar

    
Bangga

Bangga

12 Mawar

Mesem

Mesem

Mawar

Guyonan

Guyonan

Mawar, lili, anyelir lan gerbera

Ayo Njupuk Kesempatan

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

    
Trisno Tenan

Trisno Tenan

Mawar lan heather

Kaendahan sing Apik Banget

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

Trisno Sing Endah

Trisno Sing Endah

12 Mawar

Apik Tenan

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

    

Tawaran Khusus: Andhap Asor

Informasi