Pangiriman kembang seger kang cepet in Kuwait. Kita ngirim kembang langsung liwat uwong ing Kuwait lan 6 kuta ing Kuwait

Ing mangsa semi kembang-kembang kuning cerah saka semak Arfaj padha mekar, gawe pemandangan Kuwait katon endah. Awale dinggo pakan kewan, semak serbaguna kasebut saiki dadi kembang nasional negara iki. Senajan sebageyan gedhe negara yaiku padang pasir, iku ora berarti yen ora ana akeh kauripan kembang sing endah kanggo bisa dinikmati lan disenengi wong akeh. Saperangan kembang sing luwih populer kalebu kembang calendula cerah lan morning glory biru sing semangat. Bugenvil kerep ditemokake uwoh ing teralis-teralis ing ibu kutha negara Kota Kuwait (Kuwait City). Senajan akeh tanduran barat musiman lan abadi dudu sawijine taneman asli Kuwait, kembang-kembang iku padha disenengi lan kerep digunakake ing penanaman lan karangan kembang sing werna-werni. Saperangan kang favorit kalebu pansy ceria, lan dafodil kuning cerah, karo mawar dadi salah siji favorit sejatine. Kembang krisan uga populer lan bisa ditemokake dadi dekorasi teras-teras omah lan ngarep toko. Ing sasi Februari, Kuwait gabung karo negara-negara tetangga melu pameran kembang taunan kang salah siji atraksine yaiku karpet kembang mewah sing katon ajaib njedhul ing gurun.

Buket Misuwur ing Kuwait


Optimis

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

Trisno Sing Tanggung Jawab

Trisno Sing Tanggung Jawab

Mawar, lili lan anyelir

Apik Tenan

Apik Tenan

12 Mawar lan gypsophila

   
Maturnuwun Gelem Kekancan

Maturnuwun Gelem Kekancan

12 Mawar, lili and gypsophila

Kaendahan sing Apik Banget

Kaendahan sing Apik Banget

Lili, gerbera, anyelir lan krisan

Apik

Apik

Buket 6 mawar lan aster

   
Kaendahan Spiritual

Kaendahan Spiritual

12 Mawar lan anggrek

Arep-arep

Arep-arep

Gerbera

Manis

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

   
Enom

Enom

Lili lan mawar

Prayaan

Prayaan

Mawar, anyelir lan lili

Ayu

Ayu

12 Mawar lan anyelir

   
Roso Syukur

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

Perawatan Ibu

Perawatan Ibu

6 Mawar, anggrek lan anyelir

Bangga

Bangga

12 Mawar

   
Kepinginan

Kepinginan

12 Mawar lan lili

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Trisno Mergo Ndeleng Kapisan

Lili, gerbera lan mawar

Mesem

Mesem

Mawar

   

Tawaran Khusus: Andhap Asor

Informasi