Ad Dasmah Pangiriman Kembang

Ad Damah utawa Dasma yaiku kutha cilik ing Kuwait. Kutha iki dumunung ing propinsi paling penting ing Kuwait. Ing saindhenging wilayah iku pengunjung bisa ndelok wit-wit kurma dhuwur lan semak-semak gurun, bebarengan karo saperangan jinis kembang. Kembang sing thukul ing kutha iki antara liya marigold lan cistanche. Mawar gurun uga umum ing kene, bareng karo tanduran arfaj lan kembang kuning cilike.
Maturnuwun
USD 99.27

Maturnuwun

Lili, mawar, gerbera lan anyelir

Manis
USD 85.67

Manis

Kembang srengenge, mawar lan anggrek

Salam
USD 85.67

Salam

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kaendahan Sing Alus
USD 61.20

Kaendahan Sing Alus

Mawar lan anyelir

Trisno Rahasia
USD 71.39

Trisno Rahasia

Lili, mawar, anyelir, gypsophila

Trisnane Wanito
USD 61.20

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kasetyan
USD 85.67

Kasetyan

24 Mawar

Kaendahan Abadi
USD 64.59

Kaendahan Abadi

Mawar

Agung
USD 85.67

Agung

12 Mawar lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ayo Njupuk Kesempatan
USD 61.20

Ayo Njupuk Kesempatan

Anyelir, button pom lan statice

Kepinginan
USD 99.27

Kepinginan

12 Mawar lan lili

Bungah
USD 61.20

Bungah

Gerbera, mawar, lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ayu Tenan
USD 61.20

Ayu Tenan

Gerbera, anyelir lan mawar

Tansah Sehat
USD 71.39

Tansah Sehat

Gerbera, mawar, anyelir lan lili

Ikatan Katresnan
USD 61.20

Ikatan Katresnan

9 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Mulyo
USD 99.27

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu
USD 99.27

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

Optimis
USD 64.59

Optimis

12 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)