As Sālimīyah Pangiriman Kembang

As Salimiyah duwe jumlah penduduk asing sing akeh uga dadi pusat perdagangan lan komersial. Senajan ora ana akeh taman umum gedhe nanging ing kana isih bisa ditemokake saperangan kembang. Akeh hotel mewah duwe tatanan kembang kang elegan sing dirancang kanggo gawe gumun para tamu. Pamarentah nggiyatake gawe bal-bal saka maneka werna mawar kanggo narik perhatiane pengunjung. The Palms Beach Hotel & Spa krasa bangga karo karangan kembange sing njlimet iku.
Alus
USD 85.95

Alus

24 Mawar lan lilac

Apik
USD 61.39

Apik

Buket 6 mawar lan aster

Trisnane Wanito
USD 61.39

Trisnane Wanito

6 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Kabingungan
USD 99.60

Kabingungan

Lili, mawar, kembang srengenge, lavender lan anyelir

Roso Anget
USD 71.63

Roso Anget

Lili lan mawar

Ora iso lali
USD 61.39

Ora iso lali

6 Mawar lan kembang cilik

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Mikirne Awake Dhewe
USD 61.39

Mikirne Awake Dhewe

Mawar, anyelir lan Gypsophila

Minggat Karo Aku
USD 61.39

Minggat Karo Aku

Mawar

Tabah
USD 99.60

Tabah

Gerbera, mawar lan lili

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Katresnan Sing Awet
USD 85.95

Katresnan Sing Awet

Mawar lan anggrek

Trisno Sing Suci
USD 99.60

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

Pengarep-arep
USD 61.39

Pengarep-arep

8 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Roso Syukur
USD 61.39

Roso Syukur

10 Mawar lan gypsophila

Nyenengake
USD 61.39

Nyenengake

Anyelir, mawar

Tentrem
USD 61.39

Tentrem

12 Mawar lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Mbebayani
USD 99.60

Trisno Sing Mbebayani

12 Mawar lan lili

Ikatan Katresnan
USD 61.39

Ikatan Katresnan

9 Mawar

Kasempurnan
USD 85.95

Kasempurnan

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)