As Sālimīyah Pangiriman Kembang

As Salimiyah duwe jumlah penduduk asing sing akeh uga dadi pusat perdagangan lan komersial. Senajan ora ana akeh taman umum gedhe nanging ing kana isih bisa ditemokake saperangan kembang. Akeh hotel mewah duwe tatanan kembang kang elegan sing dirancang kanggo gawe gumun para tamu. Pamarentah nggiyatake gawe bal-bal saka maneka werna mawar kanggo narik perhatiane pengunjung. The Palms Beach Hotel & Spa krasa bangga karo karangan kembange sing njlimet iku.
Ayu
USD 61.48

Ayu

12 Mawar lan anyelir

Ndelok Sing Cepet
USD 99.73

Ndelok Sing Cepet

24 Mawar

Aku Nyekel Sliramu
USD 61.48

Aku Nyekel Sliramu

Lili lan gypsophila

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Mulyo
USD 99.73

Mulyo

Lili, anyelir, anggrek, gerbera

Godha
USD 99.73

Godha

Mawar, anyelir lan anggrek

Tentrem
USD 61.48

Tentrem

8 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Trisno Sing Suci
USD 99.73

Trisno Sing Suci

Lili, mawar lan anyelir

Godaan
USD 99.73

Godaan

Lili, anyelir lan gypsophila

Melodik
USD 86.07

Melodik

24 Mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Abadi
USD 86.07

Abadi

Lili, mawar, gerbera, anggrek lan anyelir

Minggat Karo Aku
USD 61.48

Minggat Karo Aku

Mawar

Sedep
USD 86.07

Sedep

Lili lan mawar

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Ningkahan Sing Nyenengake
USD 99.73

Ningkahan Sing Nyenengake

Lili, anggrek, anyelir lan anggrek

Nutup Janji
USD 71.73

Nutup Janji

3 Lili lan anyelir

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu
USD 99.73

Ora Iso Urip Tanpo Sliramu

3 Lili, anyelir, mawar, aster, lan anggrek

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Antusias
USD 61.48

Antusias

Mawar

Memori Sing Nyenengake
USD 61.48

Memori Sing Nyenengake

Anyelir, lili lan larkspur

Saklawase
USD 61.48

Saklawase

Anyelir, mawar, aster, button pom

PAWARTAPAWARTAPAWARTA
Next page(Page2)